22.6.2009

Niityllä

LanttuperhonenNiittyheinäsirkka


Liitumittari

10 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Kauniit, herkät kuvat, taas..
ihanat nuo perhoset ja myös hainäsirkkakin...
vihreä on niin vihreää...
Samoin edelliset kuvat juhannuksen tiimoilta ovat tosi upeita..kiitos kun saan katsella!!!

Iines kirjoitti...

Kiitos Hanne, olet aina niin ystävällinen kommenteissasi!

Heli kirjoitti...

Kauniita perhoskuvia! Minä en ole koskaan onnistunut noita nappaamaan, en edes kuviin. Kaiken kukkuraksi ne istuksivat jaloilleni, jos erehdyn niitylle kesäpäivisin, mutta kuka niistä kuvia uskaltaa siinä kohtaa ottaa!

Iines kirjoitti...

No Heli, perhonen jalallahan on mainio kuvaidea. Siitä vain napsimaan. Eri asia tietenkin on, jos on lieväkin hyönteiskammo, mikä on kai aika yleistä.

Halo Efekti kirjoitti...

Ihailen jatkuvasti kärsivällisyyttäsi näiden hyönteiskuvien suhteen. Olen huomannut että en ollut paikalla kun kärsivällisyyttä oli jaossa - hitauden takia menee myös tilanteita ohi käsittämättömiä määriä. Onneksi sinulla on kärsivällisyyttä ja nopeutta riittävästi! :)

Iines kirjoitti...

Kärsivällisyyttä tarvitaan, tai ainakin pysähtymistä luonnossa. Sitten vain tiikerin askelin äänettömästi kohteen luo, ja hyvässä lykyssä onnistaa, usein ei.

Liisa kirjoitti...

Näitä katselee ilokseen näin näytöllä, kun itse ei pääse niityille oikein kirmailemaan. Sinulla on oma tyylisi, josta pidän.

Wiltteri kirjoitti...

Tyylikkäitä ja tarkkoja otoksia, itsellä on ötökät yms kuvailut jääneet opettelun asteelle.. No, aikaa on, kesälomakin vasta edessäpäin.. ;)

-wiltteri-

Iines kirjoitti...

Minulla on nyt tämä ötökkävaihde päällä, kun on kerran kesä. Pöytä notkuu hyönteis- ja perhoskirjoista..

Lintujen kuvaaminen on jäissä siihen asti, että saan ostetuksi uuden Canonin putken, jossa on kuvanvakain. Nykyinen Sigma on aivan susi, sillä jälki on aina hämärä ja suhruinen, vaikka muilla putkilla onnistuu.

Nimetön kirjoitti...

Hei,

hieno blogi! Tuo ylinnä oleva taitaa kuitenkin olla virnaperhonen?