11.6.2009

Muutama pihabongaus

Mittari saunalla


Kirjosieppo tuli ihmettelemään minua pihaomenapuun oksalle.


Tihutyö Iineksen liljassa. Kannoin tämän metsään. Ei ole tullut takaisin.

PS Olen taas Kooteen lailla mokkulayhteyden varassa, enkä juurikaan hitauden takia pysty lukemaan tai kommentoimaan muiden blogeja! Koetan kuitenkin pari kertaa viikossa kirjastossa ollessani kommentoida kuvanne, jotka kyllä katson lävitse päivittäin, mikäli yhteys ei hidastele kohtuuttomasti.

11 kommenttia:

irma kirjoitti...

Tyylikkäät mustavalkoiset siivekkäät. Olisiko reunustäplämittari? Muistan kuvanneeni viime kesänä.

Halo Efekti kirjoitti...

Kirjosieppokoiras on röyhkeydessäänkin vastustamaton humanteri...reipasotteinen ja tomera :)

Iines kirjoitti...

Halo, joka vuosi kirjosieppo on pesinyt samassa pöntössä, ihan mökin nurkalla olevassa kuusessa. Tänä vuonna tuo pönttö vain oli tipahtanut itsestään alas, ja sisällä oli töhnää ja pienen pieniä särkyneitä munankuoria, ehkä jäänteitä viime vuodelta. Vaan onneksi näyttää uusi pesäpaikka löytyneen, sillä tuo koirassieppo on taatusti sama kuin viime vuonnakin..

Reunustäplämittari, on varmaan, Irma, kun on niin komeat hapsut siipien reunoissa.

Iines kirjoitti...

HALO ja SUVIANNIINA!

Teidän blogeihinne ei pääse kommentoimaan, mitään ei tapahdu kun klikkaa Lähetä kommentti -kohdasta. Molemmilla on samanlainen kommenttivalinta, eli pitää valita ensin tili ja sitten vahvistus ja sitten lähettää - ei toimi minun mokkulallani ainakaan.

Haluaisin tietää, onko vika minun mukkulayhteydessäni vai teidän kommenttilootissanne. Omaan blogiini pääsen kommentoimaan, ja yritän nyt muihinkin.

Halo Efekti kirjoitti...

Iines, tein koekommentin blogiini, laajakaista se ainakin onnistuu.

Olen saanut muiltakin valituksia että mokkulalle sivustoni on aivan liian hidas latautumaan. Harmi, katson voisiko kesäksi jättää jotakin pois tai tehdä kevytversion jonnekin.

SuviAnniina kirjoitti...

Itse pystyn ainakin kommentoimaan omaa blogiani, en tiedä sitten missä on ollut vika, voisiko olla että oli jotain päivityksiä menossa, kyllä se siitä varmaan taas rupee vörkkimään:-)
Hyvännäköisiä kuvia taas sinulla, joita ilo katsella!

Iines kirjoitti...

Halo ja SuviAnniina,

vika on varmaan mokkulayhteydessä, mutta merkillepantavaa kai on, että mokkulalla pääsee kommentoimaan muun mallisia Blogger-kommentointitilejä, esim. tällaista kuin minulla tässä alla on. Havaitsin muuten aiemmin pöytäkoneellakin tuon teidän käytössänne olevanlaisen Blogger-kommenttitilin selkeästi hitaammaksi kuin muunmallisen, ns. tavallisen tai perinteisen.

Nimetön kirjoitti...

Eipä taida liljat kukkia!

Iines kirjoitti...

Kukkivat kyllä, tämä on vain yhdessä liljassa, ja enää kukkoja ei ole. Tarkistan päivittäin.

Nimetön kirjoitti...

Mitä teet liljakukoillesi?

Iines kirjoitti...

Kannan ne syvälle metsään. Yksikään ei ole tullut takaisin. Liljoissa ei ole kuvassa olevan liljakukon jälkeen ollut ainuttakaan liljakukkoa, vaikka olen kamera kädessä odottanut.