15.6.2009

Myrskypäivän pysähtyneet pisarat
ivän

17 kommenttia:

Marilla kirjoitti...

Kyllä sateessa on hyvätkin puolensa. Lumoavia kuvia!

irma kirjoitti...

Sinäpä osaat ottaa ilon irti sateesta. Kauniit pisarakuvat.

Halo Efekti kirjoitti...

Herkkää, niin herkkää... ja tuoreen raikasta :)

Anne kirjoitti...

Ylimmäinen on ihanan herkkä.

Pellon pientareella kirjoitti...

Herkkiä ja kuulaita tosiaan. Mun suosikki on keskimmäinen, aivan superihana.

Iines kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Halo Efektille tiedoksi, jos huomaa tämän: koetin taas kommentoida kauniita villiviinikuviasi, mutta ei ottanut kommenttiani, eli tämä mokkulayhteys on tuohon kommenttilaatikon muotoon liian hidas. Sama koskee siis kaikkia muitakin bloggerilaisia, joilla on tuo samanlainen kommentointitavan muoto kuin Halolla, ainakin SuviAnniina.

Iines kirjoitti...

Lisään tuohon yllä olevaan listaan vielä Hannan, jonka blogiin en pääse kommentoimaan!

halo e kirjoitti...

Jaa-a, tästä on muutkin valittaneet. En oikeastaan pysty siihen vaikuttamaan koska kommentoinnin pitäisi olla kaikille sallittu (eli spämmifiltteritkin on tilapäisesti kokonaan pois päältä), mutta käyn vielä katsomassa "säädöt". Lepis ja Tuima valittivat samaa pääblogini puolella, mutta sitten mysteerisesti pääsivät sillä kertaa kuitenkin molemmat läpi.

hanne kirjoitti...

todella herkkiä, hauraita, pysähdyttäviä hiljaisuuteen..

Iines kirjoitti...

Halo, ei toki tarvitsekaan mitään muuttaa, kunhan tässä vaan kummastelen, miten tuon kommenttijutun muoto voi vaikuttaa eri tavoin. Kommenttisysteemi on ilmeisesti sidoksissa blogipohjaan?

PS Ihan yleisesti - miksi pitää olla ne sanavarmistukset ja tilivalinnat - ne eivät ole kommenttiystävällistä laatua ja ne hidastavat ja vievät aikaa. Minulla ei ole koskaan ollut, enkä ole havainnut mitään spammihyökkäystä tms. Mikä kumma siis niiden hyöty on?

Iines kirjoitti...

Hanne, jotain tuommoista mielessäni liikkuikin, kun noita sommittelin.

Taija kirjoitti...

Oikein kauniita pisarakuvia.

SuviAnniina kirjoitti...

oi, kauniita tippakuvia! En ole perehtynyt kommenttiasetuksiin, mutta käsittääkseni ne on minulla ihan pelkistetyssä muodossa ilman mitään tekstintunnistuksia...hö..kaikki kommentit olisi aina tervetulleita:-)

Iines kirjoitti...

No voi harmi SuviAnniina, kävin nimittäin taas koettamassa, koska sinulla on siellä naisen kuva, josta pidän erityisesti: pidän tavasta, jolla piirrät viivaa ja käytät värejä - värimaailma on tuossa naisessa mielestäni nappiin.

Siis se latasi kommenttiani kauan, ja sitten lataus päättyi ja mitään ei tapahtunut.

Sanavahvistusta siinä ei tosiaan ollut, vain se tilinvalinta, ja se on se, mikä on yhteistä niillä blogeilla, jotka eivät nyt sitten ota mokkulayhteyden hidasta kommenttia.

TuijaR. kirjoitti...

Ei voi kuin huokailla näiden kuviesi kanssa taas. Upeita! Minä olen yrittänyt kuvailla kaste- ja sdepisaroita vaikka kuinka mutta niistä ei tule mitään ja vain minä tiedän mitä niissä on olevinaan. :)

Hanna kirjoitti...

AIvan upeita pisaroita olet saanut kuviisi vangittua :)

Nämä on niitä sadepäivän juhlahetkiä ;)

Mukavaa Juhannusta!

Leena Lumi kirjoitti...

Tässä!: Kevätmahlaa.