12.6.2009

Kyyhky pihalla






6 kommenttia:

irma kirjoitti...

Näkikö kyyhky sinut? Vai otitko ikkunan läpi? Pihallani on ollut monasti kyyhkyjä, mutta vaikka avaan oven hyvin hiljaa ja vielä talon toiselta puolelta, kuulee se joka kerta ja häippäsee. Ehkä minun pitää tyytyä niihin ötököihin eikä havitella kyyhkyä pihalta.

Tykkään myös kuvien metsäisestä taustasta. Ensimmäinen kuva ei ainakaan minulla auennut isommaksi.

suloensio kirjoitti...

Ajattelin sanoa:"ompa pululla kuuma," mutta kyseessä ei ole pulu vaan Sepelkyyhky, ja sillä on valkoinen kaulus lajimerkkinä. Tämä tieto lintukirjastani löytyy.

Iines kirjoitti...

Suloensio, sepelkyyhkyksi minäkin tuon pulun varmistin kirjastani.

Irma, en ole varma näkikö lintu minut, sillä se oli kiivaassa pesärakennuspuuhassa. Lensi kymmeniä kertoja pihani reunaan hakemaan risuja, jotka kantoi matalalla lentäen läheiseen kuuseen, mikäli oikein havaitsin. Minä olin pihalla ehkä alle 10 metrin päässä.

Tavoitteeni oli harjoitella lentävän linnun kuvaamista, mutta näiltä osin kuvat ovat lähinnä huvittavia. Jatkan harjoituksia.

Haaveilija kirjoitti...

Ihana puputtaja bongaantui kamerasi linssiin. =)

Wiltteri kirjoitti...

Kyyhkyläisiä kuvailee mielellään ;)

-wiltteri-

Iines kirjoitti...

Varsinainen puputtaja sepelkyyhky onkin, kauas kuulee sen "puheen".

Harmi kun nyt en pääse kommentoimaan teidän muiden blogeihin, sillä ilmeisesti myrskynpoikasen takia yhteys on hidas - hyvä kun pääsen edes katsomaan kuvia joihinkin blogeihin. Aurinkoisina päivinä yhteys toimii selvästi paremmin, ja teen silloin kommenttikierroksen.