24.6.2010

Niityn asukkeja

Kukkuu! Hyvää juhannusta!
10 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Vähän ovat mötiäiset kuin Nokian vanhat puhelimet; antennit ulkona.

Värikkäämpiäkin ovat kuin paljaalla silmällä huomaisi.

Iines kirjoitti...

No tuo alempi heinis on vielä luvattoman pleiki, ja lisäksi vähän ylivalottunut kuin herätyksen saanut. Kesän mittaan se vihertyy upeasti. Sylkikuoriainen punertaa komeasti.

Liisa kirjoitti...

Hyvää juhannusta, Iines!

Iines kirjoitti...

Kiitos, sinulle myös lämmintä juhannusta, Liisa!

irma kirjoitti...

Elämme öttiäiskuvaajan juhla-aikoja. Iloista juhannusta!

Iines kirjoitti...

Kiitos, samoin, Irma! Kun öttiäiset juhlivat kesässä, kamera laulaa ja kuvaaja on innoissaan!

Leena Lumi kirjoitti...

Iines, ehditkö tunnistamaan minun yökköseni, ne jotka marjakuusessa. Lienevät yöperhosiksi liian suuria, sillä olivat pikkulintujen kokoisia. Ovatko siis yökkösiä, kiitäjiä vai mitä?

mikis kirjoitti...

Pikkupoikana sanoin kärpäsiä "päykiksi": ne näyttivät päykiltä. Hevonen oli minulle "hooblia". Ja peipposet olivat peikkosia. (En kärsinyt lukihäriöstä mutta ilmeisesti olin kulohäiriöinen?)

Iines kirjoitti...

Leena, koetin etsiä yökkösiäsi, mutta en vielä löytänyt hitaalla mokkuallani, sivut avautuivat hitaasti. Olisiko sinulla antaa suoraa osoitetta kuvaan? Osoitteen saat klikkaamalla jutun nimeä ja poimimalla sen ylhäältä. Etsin kyllä uudelleen myöhemmin, kun yhteys on nopeampi.

Mikis, oletpas ollut vivahteikas pieni kielenkäyttäjä, "päykki" ja "hooblia" lumoavat minun kielentajuni. Oma tyttöni käytti myös jonkin verran omia sanoja pienenä, hän ei esim. sanonut että "anna", vaan "jejje".

Iines kirjoitti...

PS Lisäys Mikikselle kielestä: Hauskaa oli se, että näitä sanoja syntyi, vaikka tyttö tiesi ja tunnisti käsitteen yleisen sanamuodon ja merkityksen. Ilmeisesti sinäkin. Kyseessä oli oma valinta, josta en lyönyt häntä näpeille tai pahksunut.