19.4.2010

Puusto- ja maastoharjoituksia

8 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Nuo oravakuvat ovat niin ihania. Tykkään älysti oravista..

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

Näkyy poseeranneen kuvaajalle kiltisti. Minä olen tavannut vaan jekkuoravia, jotka juoksevat ympärilläni, kun yritän kuvata. Lopulta pyllähdän kameroineni, kun tasapaino menee jekuttajan perästä pyöriessä! :D

Leena Lumi kirjoitti...

Hienosti olet onnistunut, siinä, missä minä en ksokaan;-) Syötän tämän kirjasto/toimistoni ikkunan takana oravia uprasti: maapähkinöitä, hasselpähkinöitä...,mitä ikinä he haluavat, mutta pitää kuvata vain ikkunan läpi ja minun kameralla ja taitamattomuudella ei ikinä onnistu.

Eilen kannoin hediän ravintolan pesuun ja sanoin, että se on loppu nyt. Tänään he juoksivat jo ihan epätoivoisina monta kertaa kurkkimassa, että 'voiko tämä kurjuus olla totta'. No, soitin miehelleni ja hän toi yhden pussin pähkinöitä - vielä;-)

KooTee kirjoitti...

Kiva kurre sarja.
Nuo on mukavan eläväisiä kuvattavia, ihan kuin Viiviä kuvaisi =DD

Iines kirjoitti...

Kurret on kuvattu pitkällä objektiivilla (Sigma 70 - 300) hyvin kaukaa, siis nuo alimmat, siksi vähän tuhrua. Luulin, että objektiivi on rikki, mutta kyllä se taitaa ihan säällisesti toimia, kun katsoo säätöjä vähän huolellisemmin.

Hanna kirjoitti...

Ihanat kuvat oravasta :)

Mukavaa kun voi niitä toisilla katsella, itse kun ei oikein onnista....

Riku Riemu kirjoitti...

Oravat ovat kivoja. Kerran kaksi uutta tutkimusmatkailijaa tässä maailmassa kiipeili saappaitteni varessa, silloisen kotini portailla istuessani. Pöljät menivät vielä muina miehinä ohitse sisään asuntooni.

Toisen löysin vasta joskus illalla peloissaan sängyn alta. Täysi työ oli saada se ulos, kun enää siihen ei uskaltanut koskea.

Iines kirjoitti...

On vaan harmi, että yksi pankki on pilannut oravan imagon tyystin. Vielä nytkin pörröhäntäisestä istuvasta oravasta tulee mieleeni sen pankin säästölipas. En muista enää missä kohtaa oravaa kolikkoaukko oli.

Orava on tosiaan vikkelä otus, Hanna. Tuokin lähti aika kyytiä pakoon, ja sain vielä pari kuvaa, kun se taiteili trapetsilla, puhelinlangalla.