1.4.2009

Violetti kollaasi


Viikon kollaasihaasteen väri Inkiväärin blogissa on violetti, hyvin vaikea väri sekin luontokuvaajalle. Haaste on kuitenkin mieluinen, koska aina jotakin löytyy. Lisäksi tumma violetti on mielivärejäni pukeutumisessa, erisävyisinä. Itse käytän näistä vaatteista nimitystä viininpunainen, joka on ehkä hieman eri väri - vai onko?

Selvyyden vuoksi - vasemmassa alanurkassa on tummanvioletti lasi, joka näyyttää punaruskealta takana olevan kaapin vuoksi.-

16 kommenttia:

Jacques Maladroit kirjoitti...

Violetti, retuliini, purppura ja sinipunakynä!

ajatar kirjoitti...

Kaunis kollaasi ja paljon violetti väriä olet löytänyt!

kyllimarjaana kirjoitti...

Hyvinhän niitä löytyikin .

Inkivääri kirjoitti...

Sepä näissä värikollaaseissa on - yhtäkkiä ei enää tiedäkään onko onko joku väri sitä mitä on ajatellut ja kaamera vielä vähän muuttelee värejä kuten valo ja ympäristökin:) Kaunista violettia löysit kuitenkin ja selvästi violettia minun mielestäni.

Inkataika kirjoitti...

Tuollaisen kirjarivin tahtoisin omaankin hyllyyn väriä tuomaan. Ja tuo kaunis astia on ihan parasta! :)

hanne virtauksesta kirjoitti...

Viininpunainen on ihan erivärinen kuin violetti!
Tietty sävyjä on niin paljon, että missä se muuttuu toiseksi???
Minäkin tykkään paljon violeteista vaatteista...tosin juuri tänään yritin ottaa väriä pois värjäämistäni violeteistä sammareista...niistä tuli makeet harmmaanliilat, vanha pehmeä väri..

kaunis kollaasisi...=)

Heli kirjoitti...

Violetti on kiva väri. Itseltä ei löytnyt mitään turkoosia, tai no pariin kuvaan, mutta ei tarpeeksi kollaasia varten. Täytyy illalla kaivella arkistoja ja katsella tavaroita sillä silmällä.

Mukava on kollaasisi.

Virpi kirjoitti...

Erilaisia violetteja, tämä on rauhallisen kollaasi. Tykkään, kun ei ole liian monta kuvaa. Vanha korvakoru tuo kivasti särmää.

Iines kirjoitti...

Hanne, totta, viininpunainen on oma värinsä, ja minulla on esimerkiksi olohuoneessa viininpunainen itämaistyylinen villamatto ja pitkiä käytävämatto, jotka ovat kaukana violetista. Viininpuna liukuu kyllä oikeastaan ilman rajaa violettiin, kun vaihtaa hieman sävyjä.

Missä yksi väri alkaa ja toinen loppuu, voisi miettiä monen värin kohdalla.

Wiltteri kirjoitti...

Rauhallisen rauhoittava kollaasi, näitä on kiva katsella..

-wiltteri-

Tuikku kirjoitti...

Kiva kollaasi täälläkin... tuo lasinen pallo joka siis taitaakin olla korvakoru kuten katriina mainitsi otti silmääni heti.

Iines kirjoitti...

Lasipallo on vanha korvakoru, hiottua lasia, ja se sädehtii eri väreissä. En tiedä onko se kristallia. Toinen koru on tipahtanut korvastani ja tätä yhtä en raaski enää pitää, vaikka pidänkin korvissani välillä eriparisia korviksia. Eiväthän käden sormuksetkaan ole symmetriset..

CP Su kirjoitti...

Mmm... beautiful purple-inclined composition.

Well illustrated :)

kyllimarjaana kirjoitti...

Käy blogillani , minulla on tunnustus Sinulle .

Iines kirjoitti...

Kiitos Kyllimarjaana!

Nice day, Su Chua Pin! :)

Marjut kirjoitti...

Kaunis kollaasi, tuo kulho on tosi nätti:)