29.2.2008

Puutarha herää

Näin isoja olivat tulppaanit tänään karkauspäivänä takapihan suojaisassa nurkkauksessa.Ja keskemmällä kukkapenkkiäkin ne olivat jo komeita.Enkelinsiipi on tehnyt vauvalehden. Viereinen orkidea taas on jättänyt jälkeensä risukasan. Mullanvaihdon aika.7 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Jo on! Vasta helmikuu lopullaan.

Iines kirjoitti...

Yleensä on vasta parin sentin alut maaliskuun viimeisinä päivinä. Kevät on todella kuukauden etuajassa, jos pakkasia ei enää tule. Vaan tulee niitä kai kuitenkin.

Kale kirjoitti...

Tänään roskia poltellessa katselin herukkapensaan silmuja. Ihan kuin olisivat pullistuneet. En voi uskoa. Odotellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, tänään tuli luntakin. Eivät taida tulppaanisi nähdä kevättä - jollei sää sitten ala äkkiä lämmetä oikein kunnolla. Toisaalta, maaliskuu on ovella, ensimmäinen kevätkuukausi.

Iines kirjoitti...

Takapihani tuomipihlajassa on myös ylin silmu vihertävä. Samoin löysin ikkunan alta ensimmäisen jättipalsamin alun.

Minusta tuntuu, etteivät ihmiset kunnolla tajua, miten paljon ilmasto meillä on yhtäkkiä keskieurooppalaistunut. En usko, että tämä on sattumaa.

A-K.H kirjoitti...

Mitäpä tuohon on muuta sanomista. Ei ole sattumaa, on satumaa. Kerrankin jotain hyvää tänne Pohjan perukoille, tai edes sinne Nakkilaan.

Kevät on ja Kolisevalla dirsat mielessä.

Iines kirjoitti...

Nakkilan ohi ajoin taas eilen, ja lisäksi männäviikolla. Harvinaisen ruma kirkontorni näkyy Valtatie kakkoselle.

Nyt tuli talvi! Lunta tulee ja panin vielä linnuille pähkinäpöntön takapihalle (saadakseni lähikuvia linnuista). Toistaiseksi kolme harakkaa on käväissyt paikalla kärkkymässä.