4.3.2008

Kukat lumisessa rinteessä

Klik!

7 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Vesi ja jään reuna ovat kauniita, mutta lumi...siinä olisi kyllä saanut olla jotain sävyjä. Nyt näyttää siltä kuin olisi jäänyt joku optiikan eteen. Vahinko, koittaisit rajata niin, että vesi olisi pääasia.
Näin minä tätä mietiskelen.

a-kh kirjoitti...

Klik on maalauksellinen yksityiskohta, vaikkei tuollaisenaan paljon mitään. Antaa kooteen mietiskellä. Sillä on viisas parta.

Kale kirjoitti...

Minäpä tykkään tästä. Vesi valuu ikäänkuin portaissa. No tuon lumen en ymmärtänyt antaa itseäni vaivata, ennenkuin KooTee asian mainitsi, mutta sittenkin.

Iines kirjoitti...

No, koetin kuvaa kehystämällä korjata tätä lumen tasaista valkoisuutta. Lumi oli vastasatanutta, kaikki särmät peittänyttä ja tuulessa hieman pölyävää siinä ojan jyrkällä reunalla, joten ei siinä ollut luonnostaan mitään sävyjä, joita siis itsekin siihen kaipasin.

Minusta kuitenkin kuvan sommittelun idea kuihtuu, jos rajaan lumialueen pois, siitä tulee tunkkainen..

Tuohon lumialueeseenhan voisi kirjoittaa kaunokirjoituksella vaikka tervehdyksen, jolloin se toimisi korttina. :)

Nimetön kirjoitti...

Minäkin ihmettelin ensin tuota valkoista alareunaa. Klikattuani kuvan isommaksi tajusin sen lumeksi (hei, haloo!) ja ajattelin, että olit tavoitellutkin siinä tuota puhtaan lumen ja muun taustan välistä kontrastia. Mielenkiintoinen kuva!

KooTee kirjoitti...

En missään tapauksessa tarkoittanut, että kuva olisi huono. Kyllä minä uskoinkin, että Iines on huomannut tuon lumen sävyttömyyden, aravasin myös, että sillä oli tarkoituksensa.

Minä vain mietiskelin, sillä minullahan on viisas parta kuten ystävämme totesi=)

Iines kirjoitti...

Huomasin kyllä, ja se harmitti minua! Ja ajattelin heti, että oikeassa olet Kootee, jälleen kerran, koska sanot useimmiten ääneen sen, mikä minua alitajunnassa epäilyttää.