25.2.2008

Joen rannan linnut
Tässä näitä lintuja taas on, tällä kertaa kirkkaalla säällä, tai kirkkaalla ja kirkkaalla, siis sumuttomana päivänä helmikuussa.

10 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Siellähän ne kököttävät tarkkailupaikallaan.
Hyvä kikka näissä muuttaa MV kuviksi.
Hienoja puita nämä käkkärät.

Tuosta ylimmästä pidän enempi koska siinä linnut ovat paremmassa asennossa. Alemmassa taas nuo urpuiset oksat tuovat näihin syvyytä lisää.
Eikö todella ollut sumua, hiukan näyttäisi kuitenkin siltä?

Nimetön kirjoitti...

Mukavia lintukuvia, nyt niitä lintuja jo näkee jonkun verra.
Muutto lintuja en ole nähnyt vielä.
Mustavalko on tosi hyvä näissä kuvissa.
Minä pidän myös tuosta ylimmästä kuvasta.

Iines kirjoitti...

Olisiko ollut hieman sumua kuvaajan "vapisevissa" käsissä, Kootee. ;) Urpuiset oksat huomasin vasta myöhemmin, ja niistä olisikin voinut koettaa kehitellä jonkin sommitelman. Hosu mikä hosu.

Laura kirjoitti...

Ihania nuo puiden silhuetit kelmeää talvitaivasta vasten! Linnut tekevät muuten luurankomaiset puut eläviksi.
kauniita kuvia!

Nimetön kirjoitti...

Tuossa edelläni taitaa olla roskapostia (en tarkoita KooTeetä, Saturaa enkä Lauraa), mutta tämä ei ole: sinulle on pieni kunnianosoitus blogissani Jalokivissä. Olisin laittanut viestin kirjoitusblogiisi, mutta siellä oli ruuhkaa (171 kommenttia edelliseen postaukseen...).

Iines kirjoitti...

Ah kiitos kaimaseni Iines J. Kävin jättämässä puumerkkini! :)

Nämä ovat lempipuun käkkäröitäni siellä joen rannassa, joss olen usein kuvaillut ja vetänyt sauvalenkkiä joen rantoja pitkin.

Mari kirjoitti...

Kuvien vierestä... Iineksillä on jo nuo pikkukuvatkin sen verran samanoloisia, että saa kaksi kertaa katsoa, kumpi Iines on milloinkin estradilla.

Olen näitä kuvia käynyt katselemassa moneen otteeseen, enkä oikein ole kyennyt päättämään, kumpi on mieleiseni. Samaa mieltä olen KooTeen kanssa siitä, että mv on ehdoton valinta. Ja että linnut ovat paremmassa asennossa yläkuvassa. Alemmassa oksat taas tekevät niille komian "pesän" tai kehyksen. Yläkuvasta tirpat ja alakuvasta oksisto - helppo nakki!

KooTee kirjoitti...

Ja taas spammi, poista pian!

Sinunkin täytyy varmaan laittaa joksikin aikaa kirjainhäslinki päälle?

Iines kirjoitti...

Poistin tuon spammin, samaten edelliset olen poistanut.

Hämmästyttää kyllä sellainen seikka, että nuo spammit tulevat Suomesta, kotimaisista liittymistä. Tiedän tämän vuorenvarmaan, koska SiteMeterissä ei ole kyseisenä ajankohtana ollut lähimaillakaan yhtään ulkomaista kävijää. Samoin viimeksi, kun tarkistin spammien tulolähdettä - kotimaahan johti jäljet.
Ihmeellistä, että spammit ovat valokuvcablogeissa, joita luetaan varsin vähän.

a-kh kirjoitti...

Korppikotkat ovat tulleet.