16.11.2007

Marraskuun metsä


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alempi kuva!!! IINES ! =D

Ihan kivat syysharmaat talvisävyt.
Meillä paistoi tänään aurinko komeasti.

Iines kirjoitti...

Kootee, taidat nauraa pehmennykselleni. Täytyy myöntää, että joskus en pitänyt niistä, mutta nyt pehmentelen kyllä omia tuotksiani melko ahkeraankin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään alemmasta, koska se on pehmennetty!

Iines kirjoitti...

Opin tämän pehmennyksen Picasan kuvankäsittelyohjelman myötä. Nyt haaveilen Adoben Photoshop kutosesta (uusin?) ja siihen liittyvästä suomenkielisestä opaskirjasta. Haluan kehittyä!

KooTee kirjoitti...

Iines, en minä pilkkaa, vain naureskelen siitä syystä, että muistan mitä olet minullekin noista pehmennyksistä sanonut. Huomasin heti, että Picassan vaikutusta =)

Tarkoitat ilmeisesti Adoben Photoshop Elements 6 verisiota? Olen miettinyt myöskin kannattaisiko viitonen päivittää siihen. Täytyy seurata lehtiä ja kuulostella mitä sanotaan, onko paljon muutoksia, muutakin kuin ulkonäöllisiä. Jostakin olin lukevinani, että siitä olisi myöhemmin tulossa myös suomenkielinen versio, vihdoinkin.
En tiedä oliko oikeaa tietoa.

Iines kirjoitti...

Kootee, et tietenkään pilkkaa, se ei tullut mieleenikään, vaan tarkoitin hyväntahtoista nauramista. Kyllä minäkin vähän nauraisin, jos joku olisi ensin mesonut pehmentämisestä ja sitten alkanut itse pehmennellä kuviaan.

Tarkoitan juuri tuota Photoshop Elementsin uusinta versiota, jota olen hankkimassa, en nyt ihan heti, mutta aika pian. Ehkä odotan suomenkielistä versiota, koska ainahan sitä on nopeampi käyttää kuin englanninkielistä.

Anonyymi kirjoitti...

Milläköhän tavalla saisin tuon pehmennyksen omasta ohjelmastani, siis arc.softin kuvankäsittelyohjelmasta. Onko tuossa jokin pensseli käytössä?

Iines kirjoitti...

Maria, oletko kokeillut Picasan kuvankäsittelyohjelmaa? Se on siis Googlen suomenkielinen ja selkeä karvalakkimalli kuvaohjelmasta, mutta siinä on valmis pehmennys (pehmeäpiirto), jonka laajuutta ja pehmeytttä voi säätää nappuloista. Muissa omissa ohjelmissani ei ole tuota pehmennysohjelmaa. Ja mainitsemaasi arcia en tunne, enkä muista esim. Kooteenkaan maininneen sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, latasinkin koneelle Picasan joskus, mutta en koskaan opetellut sitä. Arcsoftin kuvankäsittelyohjelma Photo studio 5.0 (www.arcsoft.com) ( http://www.arcsoft.com/products/photostudio/ ) tuli Canonin skannerin mukana ja olen pääasiassa tykännyt siitä. Photoshoppia en ole koskaan kokeillut, joten todellinen vertailukohta puuttuu.