4.11.2007

Ensi lumi
7 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

On sulla ainakin selkä kunnossa, koska pystyt noin hyvin kyykyttelemään. Sopii hyvin pyhäinmiesten päiväksi tuo punainen kuin veri.

Kootee on taas koiraa pissittämässä, koska ei ole korkannut kommentteja.

Iines kirjoitti...

Nämä kaksi taisin ottaa ihan seisten, mutta myönnän, että joitain otin polvi märässä maassa. Kyllähän kuvaajan on pakko olla kontillaan, ei voi vastustaa kiusausta, jos näkee jonkin kutkuttavan kohteen maanrajassa. Olen ottanut kuvia selälläni maatenkin.

KooTee kirjoitti...

Nuo alemmat ovat vain NIIN kauniita aivan parasta Iinestä, etten osaa näistä sanoa mitään.

Ei ole täällä lunta, eikä ole tullut uusia kuviakaan.

Iines kirjoitti...

Kootee, olet NIIN oikeassa. Tunnen itse samoin, en tunne näitä kuvia omikseni. Ne ovat jäljennöksiä, joilla ei ole sanomaa.

Nimetön kirjoitti...

Mä olen käynyt katsomassa näitä kuvia tänään kaksi kertaa, mutten keksinyt mitään kommentoimista. Pidin niistä kyllä, mutta jotain puuttui... Sanoit sen lopulta itse tuossa viimeisessä kommentissasi, ne olivat jäljennöksiä. Mutta kauniita kuitenkin!

Jacques Maladroit kirjoitti...

Minusta tuo alempi on hyvä kuva. Ruusunoksa erottuu taustasta väriensä ja terävyytensä vuoksi. Rajauksen tiukkuus on onnistunut. Ammattilaiset myyvät tällaisia kuvia eivätkä osallistu niillä näyttelyihin.

Iines kirjoitti...

Tuo ruusunoksa pisti silmään muuten valkoisen maiseman keskeltä, koska siihen ei ollut tarttunut yhtään lunta. Ylempi kuva nyt kuitenkin jää jotenkin kovaksi. Molemmissa kuvissa on kuitenkin ehkä liikaa tekemisen makua, ts. yrittämistä, ei vapautumista.