4.11.2007

Kainostelua
10 kommenttia:

kootee kirjoitti...

Tämä on tuota aiempaa sarjaa. 300 kuvan joukosta valittua=)
Kauniita ja herkkiä nämäkin. Olen ilmeisesti sittenkin romantikko kuten KH on väittänyt?

Iines kirjoitti...

Kyllä, ainakin kuvissani olen romantikko ja ehkä pikkuisen symbolikkokin. Haluan tehdä kauniita kuvia, välittää kauneutta, jota on missä vaan. :)

kootee kirjoitti...

Saatathan sinäkin olla, mutta kirjoitin myös, että OLEN en OLET =D

Meillä tuntuu olevan melkoisen samanlainen ajatusmaailma tässä kuva-asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Viehättäviä, kuten saman sarjan edellisetkin kuvat! Ylempi miellyttää mua näistä enemmän, tumma yläreuna tuo sopivasti kontrastia.

A-K.H kirjoitti...

Joku toinen romantikko on ottanut lisää hyviä kuvia. Sanoin jo kooteelle, että jos ei ala vauhti parantua, niin iines hakkaa mennen tullen. Kootee on laiskistunut. Pokkarilla koiria... Anna mun kaikki romantikot kestää.

Mari kirjoitti...

Kauniita, kauniita... Huokaa.

kootee kirjoitti...

Iines,ei kait tämä ole mitään kilpailua, eihän? =D

KooTee kirjoitti...

Aion edelleenkin julkaista koirakuvia=D

Iines kirjoitti...

Pois kaikki kilpailu, sillä minä en ole edes kilpailuhenkinen ihminen ollenkaan.

Luin tosiaan tuon romantikkokohdan väärin, mutta väliäkö hällä. Onhan meitä romantikkoja paljon enemmän kuin luulisi. Jopa a-k.h:ssa asuu jonkinasteinen romantikko, kun vähän pintaa rapsuttaa, luulen ma.

Hanne kirjoitti...

Tauon (olin kaksi viikkoa kokemassa Ecuadorin ja Galapagos-saaren ihmeitä) jälkeen tulin kurkistamaan tänne kuviasi. Ja olithan sinä niitä taas ottanut.

Suurin osa ihmisistä kaipaa ikuista kesää ja lämpöä. Olen omien polkujeni kulkija joka suhteessa. Tykkään myös pimeydestä ja vesisateestakin. Löydän marraskuusta myös jotain nautittavaa.

Ihanaa, että löydät kuviisi noita pieniä asioita luonnosta. Nämä kuvat osoittavat taas, miten luonnosta löytyy paljon kaunista. Tarvitsee vain silmät, jotka ne näkevät.