30.6.2013

Vieras tuulilasissa


6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienoja kuvia!

marja-leena kirjoitti...

Erinomaisen hienot kuvat!

Iines kirjoitti...

Marja-Leena, hyvä kun kommentoit, nimittäin sinulle minulla onkin asiaa!

Olet ollut vuosia tuossa sivupalkissani, mutta nyt minun Secure-turvaohjelmani ilmoittaa, kun klikkaan sivuillesi, että haittaohjelmia näkyvissä. Koneeni myös jämähtää jumitilaan, joka kerran kun käyn sivuillasi. Kerran koneeni ilmoitti tähän omaan kuvablogiini tullessani, että sinun blogisi kohdalla on haittaohjelma, ja varoitti menemästä myös omille sivuillani, jolla sinun blogisi on sivupalkissa!

Minun oli pakko poistaa toistaiseksi blogisi tuosta sivupalkista, mutta en hetkeäkään usko, että vika olisi sinun. Siinä on nyt vain jokin kumma juttu, joka aiheuttaa tuon.

Kokeilen jonkin ajan kuluttua uudelleen, onko tilanne sama, ja palautan blogisi sivupalkkiini. Poisto johtuu siis yksin tuosta mahdollisesta virusvaarasta.

Nimetön kirjoitti...

Koneeni varoitti troijalaisesta kunnes poistit M-L sivupalkista -virustutka kertoi estäneensä troijalaisen pääsyn koneelleni...

Iines kirjoitti...

Oho, nämä varoitukset pitää ottaa tosissaan. Marja-Leena tulee muistaakseni kanadalaiselta palvelimelta, joten vika on sielläpäin jossain kohtaa.
Muutkin ovat varmaan sitten saaneet varoituksia sivuilleni tullessa. Sehän on kuitenkin vaan hyvä, että valvontaohjelmat toimivat. Vaan toivottavasti ihmiset uskaltavat jossain vaiheessa palata!

Tellu T kirjoitti...

Hienot kuvat.