14.6.2013

Ötököitä


Oksanpätkä


Kukasta kukkaan -tyyppiSarjamurhaaja

10 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

;) erinomaisen osuvat nimet näilla sinun ötököilläsi, mutta ovathan ne aivan omaa luokkaansa muutenkin. Hienot kuvat.

KooTee kirjoitti...

Tuossa ylimmässä on kyllä melkoinen naamioinnin mestari.

mattisaisa kirjoitti...

Nämä kuvat ovat vähän masentavia - niin pitkä matka olisi itsellä edessä. Hienoja katsella, toimivat myös haasteina.

mikis kirjoitti...

Yökkö, pistiäinen ja kärpänen.

Kaikki nuo kuuluvat eri Moottoripyörä Jengeihin. Ja surisevat kovaäänisesti. (Paitsi ei tuo yökkö. Eikä pistiäinenkään. Eikä kai tuo kärpänenkään, lentäesasään pois päin meistä, kamalasti surise?)

mikis kirjoitti...

Anteeksi, kehrääjähän tuo on. Eikä yökkö.

Iines kirjoitti...Siis tuo ylin on härkäpää(kehrääjä), Phalera bucephala, ja ne lentävät vain öisin. Tuo on ottanut vakiopaikakseen kielonlehden kukkamaani reunalta, ja nyt siihen oli tullut kaveri paikalle, nukkuivat paritellen ja sitten vierekkäin. Somaa!

Matti, älä masennu, hyviä kuvia sinulla on! Ja jokaisen taito kasvaa vain kuvaamalla, kun oppii katselemaan valaistusta ja kohteen terävyyttä. Hyvä kamerakin pitää tietysti olla, ja harmi vieköön, putket ovat huippukalliita. Sukanvarteen pitää säästää, jos joskus harvoin uuden putken saisi.

mikis kirjoitti...

Mäntässä - sellainenkin kauppala on olemassa - sanottiin aikanaan että "vain Vaaja ja varkaat liikuvat öisin". - Vaaja oli rekkautoyhtiö. Joka ajoi, myös öisin, paperirullia Mäntästä Maailmalle.

mikis kirjoitti...

Kehrääjähän tuo on - Iines kulta - vaikka en lajia tunnistanutkaan. (Se tässä lajien tunnistamisessa haittaa kun näkee välillä ötökät kahtena, eikä oikein tiedä kumman niistä määrittelisi? - Ps. Aikoinaan, kun tutustuin satiaisiin, sitä toivoi että niitä olisi ollut vähemmän. Mutta ei, kovasti vaan vilistelivät. Toisaalta - hehän ovat ihan tavallisia saivareita. On ihmisten oma syy, että inhoavat heitä! (Inhoaisivat mielummin toisiaan.)

Iines kirjoitti...

Niin, mikis, härkäpää on siis kehrääjä.

Pirkkoinkeri kirjoitti...

Upeat ötökät. Tuommoinen oksanpätkä ei ole vielä koskaan vastaan tullut.