12.5.2013

Maa ja meri
Tässä kaislikkoa, joka syö  rantaani 
ja peittää näkymät merelle!
Laiturini on tuolla jossain vähän vasemmalla.

16 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Ihanat kuvat! Ja ihanista kuvista tuo koivikko on ihanin. Koivukuva on jotenkin epätodellinen, kuin satukirjasta, ihastuin siihen toden teolla! :)

Tarja kirjoitti...

Puunrungot sävyineen, väreineen, valoineen, ovat tosi upeasti ikuistetut tähän kuvaan, kaunis!

Iines kirjoitti...

Nuo puut eivät muuten ole koivuja, vaan lehtoalueen vanhoja lehtipuita, mm. pihlajia. Koivuja on joukossa vain muutamia siellä täällä. Puut ovat paikoin niin tiheässä, että on kuin seinä edessä.

Tapsa kirjoitti...

Aivan huikea tuo kuva lehtimetsästä. Etualan tumma puu on täydellisessä kohdassa, eikä takuulla sattumalta.

Muista, että kun kehumme Kolehmaisen kanssa kuviasi, niin asialla on kaksi vanhaa markkinointiviestinnän ammattilaista. Meitä ei hämätä.

Moni ottaa kauniita kuvia, mutta sinä saat niihin sielun mukaan. Olen myyty.

S. Willberg kirjoitti...

Tuo ensimmäinen kuva on upea.

Iines kirjoitti...

Voi kiitos Tapsa, minähän arvostan kovasti nimenomaan sinun ja Kolehmaisen kehumista. Olen itse kovin otettu sanoistanne. Ja tosi iloinen! Kiitos!

Satu, kiitos.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Voit myydä kuviasi, Iines, mutta sieluasi älä myy - varsinkaan markkinointiviestinnän ammattilaisille. Saamme tässä maailmassa joka päivä yliannoksen mainosp---aa, joka suhtautuu meihin alentuvasti ja mielistellen kuin idiootteihin, joita voi huijata ostamaan mitä tahansa.

Iines kirjoitti...

Kiva, että minun sielustani pidetään huolta. Sitä en myy, niin taitavaa ei löydykään, että se olisi kaupan. Eivät kuvanikaan kaupan ole. Tässä ne vain esillä ovat. Ottakoon joku jos tahtoo. Saahan niitä uusia.

Kolehmainen kirjoitti...

Rauno, sinä vanha sotkuinen polsu! Ei meistä tarvitse erikseen varoitella. Kyllä Iines osaa ihan itse kaupallisia lurjuksia väistää. Hän on jo iso tyttö.
Puukuvasta arvelin ensi näkemältä, että siinä sataa räntää. Sitten epäilin fotoshoppausta, mutta kyllä ne läikät tosia ovat. Puut taitavat olla sairaita? Tai ehkä ne vain ovat vanhuuttaan fläkkiintyneet, aivan kuten vanhat ihmisetkin.
Kaislat saavat heti miehekkäät aatokset liikkeelle. Viikate olalle ja töihin! Huiskis ja haiskis ja kohta taas näkyy merelle.
Jälleen kerran Iineksen kuvat saavat ajatukset ja tunteet liikkeelle.

Iines kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Iines kirjoitti...

Ei photoshoppausta minun kuvissani, kaunistelua en harrasta niin kuin Sauli Niinistön valokuvaaja. Vain normaalia kevyttä terävöitystä ja kohteen rajaamista, väljiä reunoja pois jne.

Puut ovat suojelulla ikivanhalla lehtoalueella, ja niitä ei koskaan harvenneta, vaan ne saavat kaatua ja maatua itsekseen. Ne ovat siis pihlajia, pajuja, haapoja ja osin koivujakin.

Rauno Rasanen kirjoitti...

1
Älä sinä Kolehmainen nimittele antikapitalistia polsuksi. Alkaa hipoa kunnianloukkausta. Polsu oli ryssän terroristikommunisti, minä sen sijaan olen ihan siisti Frankfurtin koulukunnan perillinen, joka tosin Adornon, Horkheimerin, Marcusen, Frommin ja kump. kauhuksi flirttailee avoimesti Carl Schmittin, Heideggerin ja muiden ‘älynatsien’ kanssa.

2
Hanki itsellesi copyright tuohon yläkuvaan, Iines. Muuten nuo markkinointimiehet ryhtyvät myymään sillä ‘Pisarametsän luontoystävällistä Ihme-yoghurtia’, joka ‘saa sinut hymyilemään’ kuin onnellinen idiootti – kuin olisit saanut ilokaasua tai heroiinipiikin pehvaasi. Niin hyvää se yoghurt on. Ettei sanotuksi saa. Elät kuin iloisessa unessa koko päivän. Miesten ja naisten katseet seuraavat sinua ihaillen. ‘Hän on syönyt Kolehmaisen yoghurtia’, kertoo lipevä mainosjuontaja. ‘Hänellä menee hyvin. Mikset sinäkin kokeilisi? Kolehmaisen yoghurt – enemmän kuin aito luonnontuote. Älä enää murjota yksinäsi kotinurkassa. Tule maagiseen Pisarametsään nauttimaan Kolehmaisen Ihme-yoghurtia ja olemassaolon hurmaa. Osta Kolehmaista ja muuta elämäsi! Se nyt vaan on niin tyhmää murjottaa kotona, syödä pelkkää kaurapuuroa ja hörppiä kahvia.’ Jne. Jne.

Iines kirjoitti...

Hehee, jos Kole minun kuvallani saa myytyä purkinkin Ihme-jogurttia, maksan hänelle ilomielin pienen provision voitostani, jonka saan kun kerron Seiskassa, että Kole varasti kuvani. Näin se menee.

Anonyymi kirjoitti...

Jeesus sentään minkä copyn maailma on Raunossa menettänyt!!! Minäkin haluan sitä Pisarametsän ihmeainetta!

Iines kirjoitti...

No juu, Rauno on monilahjakkuus. Minunkin alkoi tuota lukiessa tehdä mieli Kolehmaisen yoghurtia!

Kolehmainen kirjoitti...

Kolehmaisen jogurtti - se nyt vaan on hyvää.

Totta on, mitä Raunosta sanoit. Muutamassa minuutissa mies suolsi monta slogania, jotka avaisivat hänelle hetkessä tien mainosmaailman huipulle. Mutta Rauno on uskollinen itselleen ja Schmittilleen, eikä koskaan sorru moiseen.

Suo Rauno anteeksi se polsu. Käytän sitä vain yleisnimikkeenä tietyn tyyppisistä ihmisistä. Kun näin sinut siellä Pasilan asemalla ajattelin mielessäni, että on sentään hauskaa, kun vielä näkee eläviä polsuja. Älä kysy, mistä minä sen tiesin, tiesin vaan.

Heh,heh, näkee kyllä, että Iines on toiminut korkeintaan vähittäiskauppa-alalla, jos sielläkään. Seiska nimittäin ei maksa sinulle senttiäkään, vaikka kuinka todistaisit, että joku Kolehmainen pihisti kuvasi ja tienasi sillä muutamia satoja tuhansia euroja. En nimittäin ole koskaan harrastanut mäkihyppyä,. missejä enkä Formula ykkösiä. Vaikka menisimme seiskan toimitukseen yhdessä, ne korkeintaan sanoisivat, että menkääs eläkeläiset siitä vaikka nauttimaan siitä kuuluisasta jogurtista, hus!

Näiden lyhyiden saatesanojen myötä ilmoittaudun Iineksen valokuvataiteen ystäväksi ja suureksi ihailijaksi.