1.5.2013

Järripeippopariskunta
4 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Järripeippo kuuluu minulla niihin "tarttis nähdä" lintuihin. ;)
Mukavat kurkistuskuvat tuosta kauniista pariskunnasta.

Iines kirjoitti...

Pariskunta oli pesimäpuuhissa, kun oikaisin puuston alta. Kauan katselin, että mikä ihmeen oranssinen lintu, kunnes tuosta uroksesta tunnistin, naaras on hankalampi, kuten aina.

Väinö Etelä-Pohjanmaalta kirjoitti...

Notta onkohan tuo punaasempi se rouvajärtsi? Ja ukkosa vähä ninku mustavalkoosemmassa puvuussa? Rouva meillä ainakin uskoo niin. Ei o kuulemma mustasukkaanen sulle Iines. Mutta yöllä en kuulemma saa enää tietokonetta käyttää. Ainakaan jos hän sattuu nukkumaan. Saatan kuulemma eksyä väärille sivuillen. Johonki rivosuisten äijien naaraskuvaplokiin. Tai seurankipeetten akkojen laihvstailirysään.

Iines kirjoitti...

Väinö, frouva on tuo vaatimaton, ylemmässä kuvassa, herra on tuo mustahuppuinen, joka pysytteli taustalla naaraan hoitaessa vieraan häätämisen eli tehdessä työn.

Jaa ettei mustasukkainen meikäläiselle? No hyvät sitten. Siis varo nyt kuitenkin, Väinö, niitä epämääräisiä sivuja netissä! Siellä voi olla peitetarinoita, joilla hyväuskoisia pohjalaisisäntiä höynäytetään tutkimaan sivuja tarkemmin ja sieltä alkaakin sitten salalinkeistä paljastua yhtä sun toista.