20.5.2012

Keltainen toukokuu
5 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Ötökätkin tykkäävät keltaisesta.
Hyvät makrot.

Liisu kirjoitti...

Mikähän se on tuo ylimmäinen ötö?
Luulen nähneeni tänään samanlaisen. Se näytti suurelta kärpäseltä ja sen selässä oli kuin kultasepän takomia kullanvärisiä kuvioita. Koskaan ennen en ollut nähnyt sellaista ihmettä!

Hienot kuvat taas sinulla!

Tänään minun piti ottaa kameran ohjekirja esiin ja alkaa lukea sitä. Tuli muuta hommaa. Taas se jäi. Nikon, oi Nikon. Pääsenkö koskaan salaisuuksiesi perille! Edelleen käytän automaattia.

Iines kirjoitti...

Ylempi ötö on härkälude. Nillä on nyt juoksuaika, ja näin eäällä kallionkukkulalla pikkukoivuissa kymmeniä yhtaikaa vaeltamassa riuureissulla. Niitä kopsahteli jäkälikköönkin kuin kypsiä rusinoita. :-)

Siis järjestelmäkamera vaatii vaan sen kuvaamalla harjoittelun. Manuaalipuolelta pääsee alkuun, kun ottaa vaan rohkeasti vaikka samasta kohteesta hieman eri säädöillä monta kuvaa.

Ei ehkä kannata ajatella, että voi kuvata vasta sitten, kun osaa teorian. Minulla ainakaan se ei toimi noin. En osaa vieläkään teoriaa, mutta kuvaan silti. Opettelen koko ajan lisää, ja tämä Canon on minulla ollut jo vuodesta 2005.

Liisu kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, Iines! Tänään olen lukenut ohjekirjaa, ja hankalaa se on. Tuo neuvosi oppia ottamalla kuvia, on varmaan ainoa oikea. Niin minä melkein aina yrityksen ja erehdyksen kautta ammennankin.

Tänään sain iPadin. Jo sen purkaminen pakkauksesta oli ongelmallista!

Enkä ole ennättänyt kokeilla toimiiko se edes. Nyt aion yrittää. Se on iPAd kolme 64 GT wifi+4g tablet. White.
Edessä uusi yritysten ja erehdysten sarja! En todellakaan jaksa lukea ohjeita. Tosin siinä oli vain pieni läpyskä, yksi pieni n. 12x8 cm lappunen ohjekirjana, siihen mahtui vain ohjeitten nettisivun osoite. Sieltä voi siis tarvittaessa hakea apua.
Help!

Harmi, että kamerasi hajosi. Joku kertoi, että nykyisin kaikille laitteille laitetaan jo suunnitteluvaiheessa deadline, kuinka kauan se ja se laite kestää.

Askartelin itte kirjoitti...

Aivan mahtavia, ihania kuvia tällä. Olen ihan ihastuksissa katsellut niitä:)