1.9.2011

Kysymys

Minulla olisi kysymys, johon olen jo kauan hakenut ratkaisua. Ehkä joku osaa auttaa.

Nimittäin kun merkitsen itseni jonkun uuden kuvabloggaajan lukijaksi, niin hänen blogiinsa ei tule linkkiä minun blogiini, toisin sanoen hän ei ehkä tiedä, kuka on ilmoittautunut lukijaksi. Tulee lisäksi kuva, joka ei ole tästä kuvablogista, vaan kirjoitusblogistani.

Osaisiko joku sanoa, miten saan tuohon Lukijat-kuvaani jonkun blogissa myös linkin, joka johtaa tähän kuvablogiini? Vilkaiskaapa joutessanne vaikka tuota uusinta Pessin kuvablogin logoa, klikatkaa  sitten minun Lukijat-otsikon alla olevaa Iines-kuvaani: siellä ei ole linkkiä tähän blogiin! Esimerkiksi Kooteellä siinä vieressä on linkki omaan blogiinsa.

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kävin klikkaamassa ja totesin asian olevan kuten sanoit. Siten klikkailin omassa blogissani olevien lukijoiden kuvia ja näin niissä saman ilmiön. Osalla oli linkit omiin blogeihin, osalla ei. Tämä ei tietenkään sinua auta, koska en ymmärrä mistä se johtuu.

Liisa kirjoitti...

Vielä tarkennus: Minun Ihan pihalla-sivuston kuvakkeessasi on kyllä linkki sinun blogiisi. Kannattaisiko vertailla Ikkunaiines ja Iineksen kuvat-blogien asetukset?

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

Onko molemmat blogisi luotu samalla tunnuksella? Voiko johtua siitä? En tiedä..

Iines kirjoitti...

Blogit ovat eri tunnuksella.

Tuo uudenlainen "linkittömyys" astui yllättäen voimaan, sillä aiemmin lukijaksi ilmoittautuessani tuli tämä vanha kuva ja normaali linkki kuvablogiini.

Minulla on käsitys, että se liittyy joihinkin Bloggerin uusiin asetuksiin.

Ja tämä linkittömyys on siis monilla muillakin: kun ilmoittautuu lukijaksi, ei oman kuvan takaa aukeaviin tietoihin tulekaan linkkiä omaan blogiin. Tulee vaan se sähköpostikuvake ja sivut, joihin itse on liittynyt, muttei omaa blogia. Minusta tämä on valtava huononnus, jos se liittyy Bloggerin asetuksiin. Suorastaan moka Bloggerilta.

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

Ahaa, nyt tajusin, ihmettelinkin, miten minulla on lukijoita, joilla ei ole omaa blogia. Onhan pöhkö muutos - tai moka bloggerilta.

Iines kirjoitti...

Juuri näin Pipsa-Pippuri!

Moni ei ole varmaan huomannut, eikä halutessaankaan pysty merkitsemään itseään vastavuoroisesti tämän lukijaksi, kun ei löydä hänen blogiinsa!

En ajattele tässä lukijoitten keräämistä, vaan ihan vain systeemin toimivuutta.

Iines kirjoitti...

Se vielä, että miten kummassa toisilla esiintyy tuo kohta Linkit/Links, johon tulee linkki omaan blogiin??