17.10.2008

Valokuvatorstai: Suomalainen nuorallatanssi -kuvasarja

Taajama päättyy.


Kaamos.


Joku tulee.


Aurinko. Häikäisee.


(Kuvien tavoite välittyy parhaiten isoiksi klikatuista kuvista.)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

..naksahti nupissa mun, tuossa noita kuvia katsellessa, että mihin tahansa meet, johto tai masto sitä jossain vastaan tulee tai vierellä käy... tietynlaista verkostoitumistahan se olla voi...

-wiltteri-

Iines kirjoitti...

Wiltteri, arvasin, että kuvasarja ei avudu helposti, ehkä jopa ei ollenkaan, ellei malta katsoa isoiksi klikattuja kuvia.. :)

Vaikka olet sinä ihan likellä ajatustani..

Anonyymi kirjoitti...

Yhdistävä tekijä kuville oli synkkä taivaanranta. Olemme siis menossa kohti kovia aikoja.

Iines kirjoitti...

Niin onkin, Pekka, kuvasin ne tänään sattumoisin, kun ajaessani huomasin pikimustan pilven taivaanrannassa, joka uhkasi peittää auringon kokonaan.

Panen myöhemmin tähän selityksen, mikäli kuvasarja tuntuu liian vaikealta.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Huonot ajat toki on näkyneet jo
aikaa sitten, mutta kaille
näkijöille vain naurettiin.

Iines kirjoitti...

Hmm, kyllä vaan, kuvistahan aukeaa mitä vaan..

Oma ajatukseni on se, että suomalainen tanssii ikänsä nuoralla Suomen kaamoksessa, pimeässä, jossa auringonvalo yllättää häikäisyllään, paikassa jossa kaukaa tuleva autonvalo hätkähdyttää, paikassa jossa taajama loppuu ja alkaa pitkä loputon pelto, paikassa jossa ihmisiä yhdistävat vain korkealla kulkevat sähköjohdot tai maanalaiset kaapelit toisiin ihmisiin.

Jokainen syksy ja talvi, kun taivaanrako painuu lähemmäs maata, on ihmiselle nuorallatanssia. Kaikki eivät jaksa kevääseen.

Eipä ihme, että etelän lämpö ja valo houkuttaa. Eikä ihme, että meillä on niin paljon kesämökkejä, ja kesästä otetaan kaikki irti.

Mielessäni olivat siis hieman samanlaiset tunnot kuin Leinolla hänen kirjoittaessaan Lapin kesästä - huomaan nyt jälkikäteen.

http://www.youtube.com/watch?v=VRocW7LEvFg&feature=related

Halo Efekti kirjoitti...

Mulla oli aika samantyyppinen ajatus tuohon suomalainen nuorallatanssi -teemaan. Moni putoaa, tämä on aika julma yhteiskunta ja kolkko maa tämä meidän Suomi.