15.8.2016

Hippiäispoikue kuusikossa
Tämän ruokintakuvan kohdalla olen harmitellut, ettei minulla ole Photoshop-ohjelmaa. Sillä saisi vasemman etualan puhki palaneen kuusenoksan pois. Olisi lisääkin tätä ruokintasarjaa, mutten viitsi panna enempää estradille, kun tuo virhe haittaa pahasti. 


Yleensä ainakin minun on melkein mahdotonta kuvata koko ajan liikkuvia hippiäisiä. Ne valottuvat lisäksi herkästi. Nyt oli aika sopiva pilvinen ilma ja linnunpojat olivat nälkäisiä. Vaan levottomia ne ovat! Kovin paljon hippiäisiä ei nähtävästi monenkaan tule kuvattua?

4 kommenttia:

Ripranie kirjoitti...

Olet sinä niin sinut näiden lentäjien kanssa, sillä saat niin hienoja kuvia. Jos yhden kuvan saisi vain valita niin eka tai vika. Valitsisin kuitenkin tuon alimmaisen kuvan. Siinä on harmoniaa, josta tykkään.

Iines kirjoitti...

Kiitos, Ripranie! Itsekin tykkään eniten kuvista, joissa näkyy linnun tai muun kohteen elinympäristöä, ei pelkkää tarkkarajaista lintua tai hämähäkkiä.

Lajikuvat ovat kyllä hienoja, mutta minusta joskus persoonattomia ns. postikorttiotoksia. Tyyppiesimerkkinä on tuo minun ylin kuvani. Suurensin kohteen pienentämällä ympäristöä, koska linnun höyhenpuku on poikkeuksellisen kauniisti esillä.

Katinka kirjoitti...

Voi mitä söpöliinejä <3! Aivan ihania kuvia ja ihastuttavia lintuja =).

Iines kirjoitti...

Kiitos, Katinka!