6.7.2013

Tuholaismorsian


Kun kauniita päiväperhosia on 
tänä kesänä minimaalisesti, 
ainakin omilla alueillani, 
kuvataan sitten sitä mitä on,
vaikka tuholaisia!
Saapi hyvää valkoisen kohteen 
kuvausharjoitusta.


10 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Perhoset ovat meilläkin vähissä, paitsi ne tesmat...joita lentelee paljon! Ei jaksa oikein niitä enää kuvata kun on 60 kuvaa niistä! :) Komeahan tuo kärpännahkaturkkinen on! Hyvin harjoittelit valkoisen kuvaamista, eri sävyjä löytyy!

Leppoisaa viikonloppua!

Tiitsa kirjoitti...

Erittäin kauniit valkoisen sävyt näissä kuvissasi. Upea tu tuholaismorsian ;)

Iines kirjoitti...

Tesmoja tosiaan on ennätysmäärin, ja niissä on sekin paha puoli, että ne asettuvat enimmäkseen vihreille lehdille, eivät kauniille kukalle. Ovat lisäksi jatkuvassa liikkeessä. Tylsä perhonen! Edes nokkosperhosia ei näy, saati neitoperhoja Muutama täpläperhonen (verkkoperhonen) on lennellyt, mutta kaipaamiani sinisiipiä ei juurikaan.

Vikki kirjoitti...

Tämä on kaunis tuholainen!
Nämä ovat upeat makrot!
En onnistunut ollenkaan kun yritin kuvata!

sakari2 kirjoitti...

Tuo taitaa olla tuomenkehrääjäkoi. Valkoiseen seittiin verhottuja tuomia on osunut minunkin matkalleni, mutta eivät ole innostaneet kuvaamaan. Todella kaunishan se on läheltä katsottuna.

Iines kirjoitti...

Nämä ovat hätävarakuvattavia. Vain silloin kun muuta ei ole. Eilen lämpimänä aurinkopäivänä näin so sinisiipiä ja kaukaa isoja keltaisia perhosia, toivoakseni keisarinviittoja, joita odottelen kuvauspellolleni.

mikis kirjoitti...

Haapaperhoset ovat kauniita, isoja ja harvinaisia perhosia. Ikävä kyllä ne lentävät yl. hyvin korkealla, puiden latvuksissa. Niitä saa houkuteltua alas esim. hikisillä sukilla: se haju on heille vastustamaton. - Eräs perhoskeräilijä sanoi että toinen keino houkutella heitä on pissata maantielle: se haju myös kiehtoo heitä. Eli - kokeilepas. Ps. Mutta älä ihan kaupungin keskustassa, ethän?

Sokea kana kirjoitti...

Hm – onpa henkevä kuva pedosta, joka teki tuhoja minunkin tontillani ja joiden parvet nostavat ihon kananlihalle, kun niitä nyt lehahtelee puista.

Mutta tällaisia kuvia katsellessa tulee ajatelleeksi, miten nerokas ratkaisu on käyttää kuvablogin pohjana mustaa väriä.

Matkatar kirjoitti...

Upeita makroja sulla! :)

Leena Lumi kirjoitti...

Kaunotar♥