10.7.2013

Ahtaat paikat


Harmaasieppoemo varoittelee poikuettaan.
Vaarallinen valokuvaaja pusikossa!


5 kommenttia:

Stede stadista kirjoitti...

Hitsi! Onkohan mun öögissä vikaa. Mä kun luulin ensin, että tossa yläkuvassa on joku ihme kasa silkkaa skeidaa. Mut hei – nehän oli södei tipui. Nais. Oot sä aikamoinen foto-täti vai mikä paparatsi-pirkko sä nyt oot Iines? Ei saa linnut perhot ei madot rauhaa sulta. Eik sun selkä tuu jo kipeeks siel pusikos? Mitä?

Iines kirjoitti...

Tulee tulee, kipeäksi tulee, mutta kun on hurmoksissa, kivut unohtaa.

Nämä poikaset olivat naapurin puuvajan räystään alla, helppo nakki, naapuri neuvoi, että mene sinne vaan ihan lähelle, eivät pelkää.

Vähän on halpa tunne, kun ei itse hoksannut noita yllättäen, vaan pesälle neuvottiin. Samaa kuin karhujen kuvaus valmiista kojuista.

Sari kirjoitti...

Hih, tuosta tuli mieleen, kun vuosia sitten oli naapurin ulkosaunan oven viereen jätetty moppi kuivumaan; eikös siihen ilmestynyt juuri tuollaisia södei tipui. Jäi moppi käyttämäti sinä kesänä. (Ja luultavasti sen jälkeenkin)

Tiitsa kirjoitti...

Harmaasieppo näköjään pesii mieluusti lähelle ihmisiä. Meillä on ollut pesä milloin milläkin seinällä ja jos jonkilaisen rakennelman päällä. Tänä vuonna herroiksi pöntössä. Taitavat nuo poikaset lähteä ihan kohta pesästä, on jo melkoisen ahdasta.

Irja kirjoitti...

Hienosti varoitettu ja hyvin naamioitu, ei osannut piiloutua kameraltasi kuitenkaan:)