11.4.2013

Kevätkurre


17 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanat kuvat oravasta :)

Leena Lumi kirjoitti...

Voi miten hyvin olet saanut hänen ilmeensäkin! Työhuoneeni ikkunan takana on meillä oravien syöttöpöytä, mutta en taida olla onnistunut kuin yhden 'suvikurren' kuvauksessa, jos sitäkään.

Oravissa on jotain todella suloista!

Unknown kirjoitti...

Hauskoja kuvia!

Iines kirjoitti...

Nämä oravat ovat joen rannalla olevasta vanhan kartanon puistosta, eivät siis ruokittuja, vaan vapaasti isoissa kuusissa eläviä pikkupetoja, Jotenkin naamasta näkee, että orava on oikeasti aikamoinen raatelija. Vaikka onhan se somakin, kun katsoo sillä silmällä!

Vikki kirjoitti...

Kylläpä hän on ollut yhteistyökykyinen, kauniit kuvat!

Tiitsa kirjoitti...

Niin, eihän se että on peto estä eläintä olemasta kaunis. Kissakin on söpö peto.;)
Vielä ei kurre ole turkkinsa väriä vaihtanut. Kauniit sävykkäät kuvat, kuten aina.

Unknown kirjoitti...

Hienosti sait kuvattua kurrea. Peto tai ei, kaunis on.

Virpi kirjoitti...

Pakko kommentoida, kun on niin mainioita kurrekuvia! Olet kyllä taitava.

marjukka kirjoitti...

Mainiot kuvat! Orava on kaunis eläin, vaikka meillä niitä kyllä pyörii ihan kiusaksi asti.

Iines kirjoitti...

Kyllä kurren yhteistyökyky oli kaukana. Oveluudella sain nuo kuvat petkuttamalla että olin lähtenyt, kun sitten kurkistinkin viereisen kuusikon pöheiköstä. Ja hiipiminen vastatuuleen pitää osata!

Iines kirjoitti...

PS Minulla on ongelmia ilmoittautua lukijaksi blogeihin. Kun olen kirjautuneena tähän blogiin ja tahdon tällä ilmoittauta lukijaksi, Blogger/Google heittää käyttäjäksi toisen blogini kuvakkeen ja osoitteen. Vaihtaminen ei onnistu millän keinolla. Olen ihan ymmälläni näitten eri tilien kanssa, kun niitä ei voikaan valita, vaan systeemi tarjoaa sitkeästi väärää vaihtoehtoa.


Tässä siis syy, etten voi tällä hetkellä merkitä tätä Iinestä uusien kuvablogien lukijaksi. Koetan korjata ongelmaa.

Tellu T kirjoitti...

Tulipa iloinen mieli, kun katselin kurren kuvia.

Irja Mikkelistä kirjoitti...

Ihana pörröpupu. Siinä käpyä vai mitä papua se alakuvassa rupsuttelee. Kyllä sun kamera on ihme peli. Nääkin laakit on ihan nappeja.

Iines kirjoitti...

Tassuansa se taitaa purra, Irja.

Tellu T, oli hauskaa juosta tuon kurren perässä ja vähän petkuttaa sitä.

Irja Mikkelistä kirjoitti...

Kurreko syö omaa kättään? No niinpäs tekee. Eikös käpy olis kuitenkin terveellisempää? Sanovat jotkut oravaa karvaiseksi rotaksi. Hyh. Söpö peto se on. Rotta on ilettävä. Sorry Ile.

Iines kirjoitti...

Kai käpälä kutiaa, kun turkkikin kesii. Siinä on lähes karvaton laikku toisella puolen, takinkääntö käynnissä. Päänmuoto on aika julma, mutta vartalo on söpö

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Miten liikuttavan utelias, pieni ja touhukas kuvauksen kohde.Ja miten uskomattomian upeita lintukuvia oletkaan taltioinut kamerallasi blogiisi.

Katselin kuviasi taaksepäin muutaman kuukauden ajalta ja kohtasin ihanan hellyttäviä ja välillä hyvinkin totisia torvensoittajia, monesta eri lajista. Samoin jään sisälle vangitut heinät ja oksat ovat talvea kauneimmillaan. Lupaan parantaa tapani ja vierailla blogissasi useammin...:)