28.6.2011

Rannan ötököitä

Kenttäkiitäjäinen

Sudari

9 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Luonnossa on nyt meneillään ötökkävaihe. Komeat kuvat keräsit.
Tuo kenttäkiitäjäinen on aivan uusi tuttavuus,

Iines kirjoitti...

Kenttäkiitäjäinen on minullekin upo uusi tuttavuus. Näin jalkani juuressa liikettä, ja siinähän se kiisi, pieni vihreä otus.

Ötököitä on, mutta perhosia ei ole edelleenkään paljoa, ehkä hieman enemmän nyt, kun lämpenee taas.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hienoa, että kuvailet ötököitä, sillä se on maailma, joka jäisi muuten näkemättä. Itse en ole minkäänmoinen ötökkä-bongari ja sitä suuremmalla syyllä käyn tutustumassa luonnon ötökkä-tarjontaan blogissasi...:)

Leenamarketta kirjoitti...

Hyvät ötökkäkuvat, mielenkiintoista seurata blogeja, joissa on mitä erilaisempia kuvia ötököistä ja kaikenlaisista kiitäjistä. Tietous kasvaa itselläkin.

Iines kirjoitti...

On hauskaa etsiä aina uuden bongatun ötökän nimi kirjoista. Oppii itsekin. Minäkään en tällaista kenttäkiitäjäistä ennen tuntenut. Vihreä pilkullinen hyönteinen, ihan kauniskin.

Sitä vaan hartaasti yoivoo, että ötökkä asettuisi aina kauniille kukkaselle tai värikkäälle taustalle, mutta aina ei käy näin, niin kuin näistäkin kuvista näkyy.

KooTee kirjoitti...

Olen kyllä kateellinen näistä ötökkä kuvistasi. Toinen toistaan parempia, Asia minhin kiinnitä erityisesti huomioni on se, että muistat myös sommitella kuvasi, vaikke nämä kaksi olekkaan ihan siitä parhaasta päästä.
Vaikea näitä on sommitella.

mikis kirjoitti...

Jos kuule Iines rakas löydät sellaisen luonnonkukkaniityn, niin niiltä kukilta tapaat äärimmäisen nättejä kukkakovakuoriaisia. Ja kukkakärpäsiä: ne ovat värikkäitä myös.

Liisa kirjoitti...

En ole minäkään koskaan nähnyt kenttäkiitäjäistä.

~Bohemette~ kirjoitti...

Molemmat kauniiita! Makrokuvaus todella tuo tällaisia kohteita paremmin näkyviin ja kertoo paljon sellaista, mitä silmä ei pysty näyttämään! Hienot kuvat!