17.6.2011

Pari niityn asukkia
11 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Wau! Alemman kuvan öttiäisellä silmät kuin punaista jaspista ;-D

kesän taikaa kirjoitti...

On upeat kuvat, taiturimaista kameran käyttöä;)

mikis kirjoitti...

Herra/Rouva Kärpänen katselee että uhkaako häntä jokin vaara? Kun tässä popsin ruokaa. Eipä näemmä. Tuo vauvaikäinen hepokatti taas ihmettelee että "mistäköhän tässä on kyse?"

Seppo Salminen kirjoitti...

Tarkkaa puuhaa. Nimittäin tuo tarkentaminen!
Todella hienot ja vaikeasti kuvattavat kuvat!

Sirpa kirjoitti...

Huitsin hienot kuvat!
Jäänpäs tänne muitakin kuviasi ihailemaan.

Tiitsa kirjoitti...

Taiturimaista kuvaamista jälleen. Miten ihmeellä saatkin kuvista noin äärimmäisen tarkkoja ja hyvin sommiteltuja.

irma kirjoitti...

Nyt se alkoi taas, heinisten ja hepokattien kanssa piilosillaolo. Ei näihin kyllästy. Sanomattakin selvää, että hienoja ovat kuvasi.

KooTee kirjoitti...

Kaikista eniten ihailen sitä, että olet myös keskittynut makroissa sommitteluun. Se on tarkentamisen lisäkksi yksi vaikein osia näitä ötököitä ( joita minä en edes löydä)
kuvattaessa.

Elisa kirjoitti...

Sommittelu, tarkkuus, valo - kaikki on kohdallaan. Ovat todella kauniita kuvia!

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Eipä tässä ole enää mitään lisättävää edellisiin kommentteihin kuin paitsi ehkä se, että olen kerrassaan kunnioituksesta ymmyrskäisenä...:)

Iines kirjoitti...

Kiitos! Kun paljon kuvaa, niin väkisinhän sitä alkaa vähän katsoa, että saisikohan vähän keltaista kukkaa ötökän taustalle, tai profiilia esille, jos vaihtaisi asentoa. Usein siinä kohde karkaa, mutta aina ei.

Minulla on nyt muuten ongelma tämän Lukijat-osaston kanssa. Kun lisään teitä lukijoikseni, tulee sinne kohteen Lukijat-osastoon joku ihme juttu, jossa ei ole linkkiä omaan blogiini. Katsokaapa, jos suinkin ehditte, vaikkapa tuosta ylempää Magsin tai ~Bohemetten~ blogista minun kuvani, niin näette, mitä tarkoitan. Mistä ihmeestä kohde tietää, kuka minä olen, kun siinä ei ole linkkiä blogiini! Sekoan kohta näihin Googlen uudistettuihin tileihin, jollaisia en tahdo.