30.4.2011

Vappua!

12 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Iihana vappukuva!!

Elisa kirjoitti...

Ihana kuva - oikein mukavaa vappua ;)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Voi että, toivottelet oikein konnamaista Vappua. Kyllä se sopii, konnia olen itsekin metsästelemässä, joten kuva osui nappiin. Valoisaa ja mukavaa Vappua.:)

imlacking kirjoitti...

Mukavaa vappua :)

Tuikku kirjoitti...

Hyvä kuva :))
Mukavaa Vappua !

Iines kirjoitti...

Kiitos. Hauskaa vapunpäivää kaikille!

Wiltteri kirjoitti...

Hauskaa Vappua!

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

No tässä ei minuakaan sammakot hirvitä, kuva on hauska!
Mukavaa Vapunpäivää!

ulleriina kirjoitti...

Heidän silmissään näen vappuiloa.
Aurinkoista Vappupäivän jatkoa!

Iines kirjoitti...

Kiitos!

Rauhallista/riehakasta vapunpäivän iltaa! (Tarpeeton ylivedetään.)

Arto Alamaunu kirjoitti...

Hieno sammakkokuva! Tosa tuli mieleen että on tullut aikaisemminkin seurattua Iineksen kuvia eli ikkunaiinestä, joku vanha blogi löyti kirjanmerkeistä... Mk1 tai sit 2...muutama vuosi sitten. Vähän sama kuin Elijoki Kuusamossa, kun sen ensimmäinen nimien antaja aikoinaan näki:"Se on melkein kuin joki, eli joki, kuitenkin" ja asianomainen puolikuuro kirjuri kuuli että kyseessä on siis Elijoki, niin loppu on sitä
surullisenkuuluisaa historiaa. Tai sitten maanmittari sai runollisen kohtauksen ja tokaisi: Ah! Tama onko puro, eli joki kun mun pääni saa näin pyörälle päästään?"
Tämähän ei nyt kulu tähän, mutta tulipahan mieleen.

Iines kirjoitti...

Muistan kyllä sinut labbai ja hienot kuvasi jo ykköskuvablogin ajoilta. Jossain vaiheessa tupsahdit pois, varmaan epähuomiossa, kun uudistin blogejani. Huomaan nyt, että tuo toinen leppoisa jutustelija Eko taitaa olla lähisukuasi. Täytyypä perehtyä hänenkin kuviinsa ja juttuihinsa, jahka ehdin. Äkkivilkaisulla näyttää lupaavalta.

Nyt olet liittänyt kuviisi mukavaa jutustelua, niin etten ensin tiennyt, panisinko sinut kuvablogini vai kirjoitusblogini bloggrolliin.