9.4.2011

Kiven päälle voi jo istahtaa

7 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Kyllä tuohon olisikin mukava istahtaa. Kaunis keväinen tunnelma.

KooTee kirjoitti...

Ei Loviisassa. Kevään tuntua oli kyllä tänään täälläkin vaikka pohjoistuuli puhalteli kylmästi.

Ei passaa vielä kivillä istuskella =D

Liisu kirjoitti...

Ai, meillä ei ole tämän vapaa-ajan asunnon pihassa vielä yhtään kesämaata näkyvissä. Tiet on kyllä sulana. Sisäpihalla valtavat sulamattomat lumivuoret. Tuulee pohjoisesta. Aurinko paistoi, ja tänään oli jo peippopariskunta pihassa. Isäpeippo istui omenapuun oksalla, äitipeippo lumikasan huipulla. Kallistelivat päätään.

Iines, on hyvä, että sinulla on valokuvaaminen harrastuksena. Saat raitista ilmaa ja hyviä kuvia.

Katson parhaillaan luonto-ohjelmaa. Rukoilijasirkka oli äsken ruudussa.

Ostettiin eilen taas uusi kone, kun entinen Fujitsu Siemens korahti, kiintolevy meni paskaksi. Nyt tuli taloon iMac pöytäkone. Se näyttää uljaalta ja oli pirun kallis, mutta toivoisi sen nyt ainakin jonkin aikaa kestävän. Tämä pikku MacbookAir, jolla nyt kirjoitan, on helmi!
Kevyt pitää polvilla ja liikkuu kätevästi mukana. Olen kiintynyt tähän. Mietin vaan, että mitä tehdä tuolle vanhalle Fujutsu-romulle, kun sen sisälmyksissä on kallisarvoisia tiedostoja. Eikä niitä voi mikään pelastaa. Just kun takuuaika lopahti, se korahti.

Elisa kirjoitti...

Kaunis kuva, haluaisin mielelläni tuonne istumaan ;)

Tuikku kirjoitti...

On niin mukavaa kun lumet sulavat :)

Iines kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Pikkuliisu, minä olen ulkoilmaihminen, esimerkiksi kesäisin mökillä olen vain yöt sisällä, kaikki päivät ulkona. Muina vuodenaikoina olen myös paljon pihalla ja patikoimassa kameran kanssa luonnossa, joskus tuntikausia.

Katsoin tuon saman Avara luonto -ohjelman, jossa rukoilijasirkka ja hämähäkki pyydysti hepokattia. Mieliohjelmani, samoin tiistaisin tuleva luonto-ohjelma.

Vanhasta läppäristä otin muuten kovalevyn talteen, kun se hajosi. Raadon jätin huoltoliikkeeseen. Ei jää kenenkään tutkittavaksi. Sitä en tiedä, miten pöytäkoneesta saisi kovalevyn tuhottua tai talteen. Minulla on kaksikin vanhaa pöytäkonetta isoine monitoreineen huushollissa tilaa viemässä. Toinen komerossa, toinen lattialla. Harmillista jätettä.

Iines kirjoitti...

PS
Kylmähän tuo kivi vielä on ja sammal luultavasti kostea . en siis istunut vielä. Tulva pyyhkäisi tuosta vierestä eilen, nosti joen viereiseen metsään ja tielle.