22.9.2010

Töyhtötiainen


Täältä löytyy toinen tintin kuva.

10 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Paras töyhtötiaiskuva, mitä olen ikinä nähnyt! Ja minulla on mihin verrata, sillä amamttikuvaaja perheessä...Napakymppi!

kesän taikaa kirjoitti...

Kaikin puolin mainio, eläväisen oloinen töyhtis.

Iines kirjoitti...

Kiitos Leena ja Pehmyt piirto, töyhtis on vaan vikkelä liikkumaan, joten onnistuneet kuvat ovat onnenkantamoisia. Tuolla toisessakin kuvablogissani on töyhtiksen kuva.

irma kirjoitti...

Miten onnistutkin aina näissä töyhtiskuvissa. Siinäpä hän ihan poseeraa, mainiossa valossakin vielä.

Taina kirjoitti...

On sitten niin,kaunis kuva,että töyhtötintistä,harvoin pääsee kuvaamaan,sillai,ettei se pyrähdä heti pois,kun yrittää kuvata,täytyy olla ovela,et onnistuu siinä.:)

Iines kirjoitti...

Näitä töyhtiksiä pyöri siis villi parvi lehmänlaitumen vieressä. Istuin auton konepeltilläsuuressa täpinässä ja kuvasin varmaan sata kuvaa, joista suurin osa tärähti kun linnut liikkuivat nopeasti. Todella vikkelä lintu.

Pena kirjoitti...

Moro!
Samat paskat vaan täällä vuodesta toiseen, et ole mitään uutta keksinyt!
Terv. pena

Iines kirjoitti...

Vai niin, Pena.

Minä taidan käyttää kameraa siveltimenä, en jäljentäjänä. Myönnän nöyrästi syntini. Voin kuitenkin vakuuttaa, että paskaa riittää jatkossakin.

On tuolla alempana muutama teknisesti kelpoisakin kuva, jos tämä aiheutaa päänsärkyä.

Riku Riemu kirjoitti...

Pena ei ole mikään Penaa paljoakaan tyhmempi mies, monta vuotta on tiiviisti seurannut ja nyt iski oivallus: "Mä en tykkääkkä!"

Kiitos Iines kuvistasi!

Iines kirjoitti...

Kiitos, Riku, kaipasinkin vähän silitystä. Kävin tänäänkin tuota töyhtistä jahtaamassa, mutta se oli kai pelästynyt Penan haukkuja eikä tullut paikalle..