1.9.2010

Takapihan daaliat

13 kommenttia:

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

Näyttäviä kukkia ja rakikkaasti kuvattu. Näissä on kivoja toistuvia linjoja terälehdissä. Olisi jännä päästä supermakron kanssa näiden pariin puuhailemaan.

Pipsa-Pippuri kirjoitti...

Siis raikkaasti kuvattu, hassu pianovihre tuossa...

Iines kirjoitti...

Pianovihreät ovat hauksoja.

Kuvasin nuo makrolla, mutten ottanut ihan lähiotoksia, kun halusin ensin katsoa, miltä kukat näyttävät kokonaisina kukintoina kuvissa. Mutta jatkossa sitten mennään yksityiskohtiin makro aseena.

Tiitsa kirjoitti...

Upeat kukat.

Mankemangi kirjoitti...

Sanoisinpa että hieno aluevaltaus! Vähän näihin kyllä pitäisi saada lisää iinestä.

Leena Lumi kirjoitti...

Iines, selvähän se, kun SINÄ kuvaat, puutarhakuvakin saa uudet ulottuvuudet;-) Ei mitään tavallista kukkakuvaa nämä, vaan ihan Iinestä!

Iines kirjoitti...

Juu, tiedän, että nämä ovat tylsiä. Pelkkiä lähikuvia, vailla vinoa näkökulmaa. Kukat toki ovat upeita.

kesän taikaa kirjoitti...

Upeat daaliat olet kasvattanut ja vielä täysin voimissaan. Upeat on kuvatkin, värillä alkaa syyskuu.

KooTee kirjoitti...

Hyviä lajikuvia.
Olet erinomaisesti hallinnut terävyysalueen, samoin ollut hyvä sää kuvata, värit tulevat tasaisesti ja kauniisti esiin.
Ei kyllä sitä jo nykyään totuttua Iines tyyliä, kuten yllä todettiinkin.
Kyllä sieltä sitä makroilua tulee =D

Iines kirjoitti...

Pehmyt piirto, daaliat ovat purkissa, koska niitä pitää voida siirtää asunnosta toiseen. Voisivat olla siis vielä isompia, jos kasvaisivat vapaassa maassa.

Kiitos Kootee, terävyysopettaja! :) Muistan oppisi ikuisesti.

Unknown kirjoitti...

Aivan upeat daaliat,aivan sama onko Iines tyyliä vai ei tässä on mielestäni tärkeämpi tuoda koko kukka esiin eikä superlähiksiä.
Onko sulla ollut nämä vuosia,eikös daaliat oteta talveksi pois maasta (ruukusta) ja laiteta taas keväällä takaisin?!Ne on niin hankalia joten en ole koskaan ostanut niitä mutta nyt täytyy alkaa miettiin uudestaan ovat niin makeita.Visuaalinen sieluni huutaa taas armoa koska siihen sattuu tämän kauneuden edessä.

Iines kirjoitti...

enrietta, nämä daaliat ovat uusia, sillä minulla ei ole kellaria, johon juurakot voisi laittaa talvehtimaan. Ostan vaan aina uusia pari kolme pussia, ja panen keväällä isoihin ruukkuihin, kun en malta jättää niitä mökille kukkimaan ilman minua.

Daalia on muuten äärimmäisen helppo ja nopea kasvamaan, viihtyy ihan siis ruukussakin, jopa vähän pienemmässäkin suostuu kukkimaan.

Unknown kirjoitti...

Taidan ostaa ens kesänä jos noi helppoo on,ei mullakaan ole kellaria joten kompostiin vaan sitten.Hitto et on upeita kiitos tiedoista.Viikonloppuja sinne