17.5.2010

Toukokuisessa metsässä 2
12 kommenttia:

Ruutukärpänen kirjoitti...

Tuota valkovuokkokuvaa et turhaan promonnut. Se on mainio! Erityisesti tykkään tuosta utuisesta taustakukasta, joka jotenkin alleviivaa alta kuvattujen kukkien ... äh, en osaa sanoin kuvata.

Pipsa kirjoitti...

Kylläpä sinulta valuu jatkuvasti tällaisia hienouksia - molemmissa kuvissa on leppeätä rauhaa ja hiljaisuutta. Metsän taikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt osaan pukea ajatukseni sanoiksi: Nuo kaksi katsovat itseään! Samalla tavalla me ihmispolot näemme itsemme, utuisesti vain. Kaikki kuvasi katsoneena pidän tätä nyt taiteellisimpana. Turhaan pistit tuon saniaiskuvan outoine läikähdyksineen tätä valkovuokkokuvaa anteeksipyytelemään.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Hienoja, tunnelmallisia kuvia. Kuvissasi on vahva lataus.

Anonyymi kirjoitti...

Sen sanon vielä, että valkovuokkokuva olisi sopinut Suomalaiseen kuvakirjaan.

irma kirjoitti...

Tykkään kovasti tavastasi kuvata luontoa.

Iines kirjoitti...

Kiitos palautteesta. Arvostan kovasti ruutukärpäsen analysointia, johon yhdyn. Paitsi ettei tuo alimmainen mielestäni anteeksipyytele, vaan on mukana koska se on kuvattu saman lammen reunalta kuin nuo vuokot, eli siinä on sama miljöö ja henki ja ehkä valokin.

Hanna kirjoitti...

Ihastelen lähes sanattomana - hienoja kuvia!

Kaarnikka kirjoitti...

Valkovuokkokuva on upea!

Delilah kirjoitti...

Alimmaisessa kuvassa kallioimarteet tai saniaiset ikään kuin hieman vielä unisina venyttelevät varttaan pitkän talven jälkeen.
Onko tausta kuvissa luonnollinen, vai onko se ihmiskäden aikaansaannosta?

Iines kirjoitti...

Delilah,

tausta on luonnollinen, metsälammen heijastus, auringon osuminen mustaan metsälampeen. Valokuvissani en lisää tai muuta mitään, ainoastaan normaalia kuvankäsittelyn terävöittämistä, rajaamista kontrastin lisäämistä tms. ja niitäkin varoen.

uuvana kirjoitti...

Tyylikkäät kuvat metsän pohjalta, kevätkesän hämystä.