7.11.2009

Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu


19 kommenttia:

Jape kirjoitti...

No missä se mies on? :)

raija kirjoitti...

Marraskuu on vienyt/piiloittanut miehen;)

Iines kirjoitti...

Jaa mies vai? Noh, se vain sopi tuohon Marraskuu-teeman säkeeksi, kun on niin ankean kauniita nuo marrasmaisemat.

Leena Lumi kirjoitti...

Kaunis sävy ruohossa, kuin Joutsenlaulu.

hanne virtauksesta kirjoitti...

kaunista, kun lumi antaa valoaan...

KooTee kirjoitti...

Minä taas ajattelin, että se yksinäsen miehen tie on päättynyt marraskuun masennukseen.

Joko sieltä lumet meni?

Liisu kirjoitti...

Tänä aamuna oli maa valkoinen, hyvästi kesä! Pitäisi lähteä kaupunkiin, voi! Sinne kivierämaahan. Siellä ihmisudet ulvoo, eikä talventörröttäjiä näy. Ja ovathan kirjastot hyvä puoli.

En ilahdu lumesta, vaikka se kyllä valaisee, mutta lumesta tulee minulle kylmä ja kuollut olo. Siihen oloon eivät kuvasikaan auta, vaikka ovatkin hyviä ja tarkkoja. Täällä näyttää melkein samanlaiselta ja vilu hiipii hihoista sisään, vaikka on kaksi puseroa päällekäin. Ja pitkiksiä kahdet. Odotan kevättä ja kesää. Herättäkää silloin minut! Nukun talviunta.

Pellon pientareella kirjoitti...

Oi, ihania marraskuun sävyjä, niin kaunista! Hassua, että minä mietin juuri vähän aikaa sitten saman biisin samaa pätkää monen monta kertaa.

Sulo Heinola kirjoitti...

Kauniit syksyiset kuvat ovat tätä päivää. Maa on taas valkoinen ja talven odotusta on.

Iines kirjoitti...

Avatar, en minäkään pimeästä pidä, vaikka toisaalta koen kyllä oloni kotoiseksi, kun saa hyvällä omallatunnolla olla sisällä ja keitellä kuumia juomia ja lukea ja kääriytyä johonkin pehmeään paikkaan nukkumaan kirjan tai hyvän leffan kanssa talviunta. Herää sitten yhtäkkiä kevään räikeään valoon..

Kiitos kommenteista kaikille! Ja lohdullista marraskuuta,

Wiltteri kirjoitti...

Mikäs sitä loppusyksyä (tai alkutalvea) vietellessä kun vaan ois kylmät ja kuivat kelit! Kirkas auringonpaiste, maa kuurassa, pikkupakkasta... vanha lempivillistakki & kulunut nahkarotsi niskaan, kaulahuivi ja pipo päähän ja ulos! Kameran kanssa tai ilman! Toimii! Ei silloin miestä vie marraskuu... ;)

Nimetön kirjoitti...

Syksyn kauneutta näissä...

Iines kirjoitti...

Huomiseksi luvattiin lumimöräkkää ainakin etelään, mutta tulisipa myös tänne Satakuntaan!

uuvana kirjoitti...

Olen huomanut pitäväni loppusyksystä, marraskuu on tänä vuonna tuntunut kuin vanhalta tutulta jota on tervehtinyt iloisena. Pidän murrosvuodenajoista, keväästä ja syksystä. Kesä on liian täysi.

Täällä etelärannikolla satelee hiljakseen rauhallisesti lunta.

uuvana kirjoitti...

(äh, viesti karkasi ennenaikojaan...)

Pidän kuviesi väreistä ja lumen kuvioista maan ja veden vieressä.

Iines kirjoitti...

Minäkin pidän marraskuusta, ja kun katson noita kuukauden kuvia, jotka ovat 12 kuvaa - haasteessa, huomaan pitäväni eniten juuri näistä marraskuun ankeankauniista maisemista.

Kimmonkamera kirjoitti...

Eikö olekin mielenkiintoista, että kun lähtee kuvaamaan marraskuun ankeutta löytääkin sieltä lähes pelkästään kauneutta. Sen kuvasikin osoittavat.

Iines kirjoitti...

Kyllä, Kimmo, luulee, ettei saa yhtään kuvaa, ja sitten katse osuukin johonkin kohtaan tai valonpilkahdukseen tai pisaraan..

Vaan kyllä minä jo lunta odotan ja jään muotoja.

Leena Lumi kirjoitti...

Wiltterillä on oikee meininki. Kunnon kuteet päälle, ne vanhat, kivat, lämpimät kuluneet ja eiku menoksi. Minä otan tästä pimeästä kaudesta irti kaiken ja rakastan lunta sataa!