13.1.2008

Perhosenkevyt mutta lämmin halaus blogiystäville


Blogeissa on nyt niin paljon You Made My Day ja Rakkaus-tunnustusnappeja liikkeellä, että haluan vielä tämän viimekesäisen perhoskuvan myötä nostaa tähän esille neljä nimeä, koska blogiystävät ovat minulle tärkeitä. En ajatellut asiaa heti tarpeeksi muiden kannalta!


Eli otan esille vanhimmat rakkaat blogikamuni A-k.h:n, jota kiitän yleensä blogini löytämisestä. Hän oli se, joka kirjoitti ensimmäisen kommentin kuvablogiini ja kannusti minua vihjaamalla jopa näyttelystä. Tosin sieltä alkoi sitten tulla kovaakin kritiikkiä, mutta urheasti kestin senkin, mieluummin kuin kokonaan kommentoimatta jättämisen, jota myös välillä ilmenee. Sitten tuli kiltti ja hurmaava, kertakaikkisen taitava kuvaaja, lämminhenkinen ja kärsivällinen, aina ystävällinen Kootee, jonka neuvoja ilman olisin monesti ollut hukassa. Saturan ötökkä- ja kukkakuvia katselin ihastuksen pala kurkussa: jospa minäkin kerran pystyisin tuommoiseen! Satura tuntuu läheiseltä myös sen vuoksi, että hän liikkuu kesäisin minun kesämaisemissani, Varsinais-Suomessa, rannikolla. Liisaan tutustuin myös juttublogin kautta, ja meitä yhdisti aluksi molempien jääminen ennenaikaiselle sairauseläkkeelle. On meillä muutakin yhteistä, tapa nähdä asioita, olen huomannut. Ihailen myös Liisan kirjoittajanlahjoja ja hienoja ja herkkiä kuvia, joissa kuitenkin on voimaa.


Halaus lisäksi jokaiselle sivupalkkilaiselle, joilta saan uutta innoitusta päivittäin. Koko rakkauskaarti on siis tuossa oikealla, ja näille vanhimmille blogikamuille erikoishalaus ja kiitos!

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Lämmin halaus sinulle Iines ja tsemppiä talven yli! :)

a-kh kirjoitti...

Oletkohan sotkenut KooTeen ja mun tekstini joiltakin osin. Olen aina pitänyt itseäni kilttinä, hurmaavana, lämminhenkisenä ja kärsivällisenä.

Nimetön kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Iines kirjoitti...

Kiitos Lasse, ja sinulle myös tsemppiä talven tuiskuihin!

A-K.h, onkohan sun aika laajentaa vähän näkemystä itsestäsi..;)

Nimetön kirjoitti...

Tuo nyt oli jo liikaa, mutta kovasti paljon kiitoksia.

Yritän parhaani mukaan olla kiltti ja kärsivällinen, myös KH:n kohdalla, vaikka se välillä pitkää pinnaa kysyykin=D

Nyt lopetetaan tämä hymistely ja keskitytään oleelliseen, eli kuvaamiseen. Eikö?

Iines kirjoitti...

Tehdään näin Kootee. Mentäisiinkö koskelle? ;)

Liisa kirjoitti...

Ihan tässä tuli tippa linssiin. Niinhän se oli, Iines!

Nimetön kirjoitti...

Kiitos Iines! On suuri kunnia olla sun sivupalkissasi enkä ole ollenkaan kateellinen noille neljälle Suurelle, ovathan he minullekin tuttuja ja tiedän heidän taitonsa.

Nimetön kirjoitti...

Iines, läämmin kiitos, keskitytään nyt kuvaamiseen, eikö vaan=D

Iines kirjoitti...

Keskitytään vaan. Rakkaudet ja ruusut alkavat tuntua makeilta, jos niitä on liikkeellä liikaa.

Halo Efekti kirjoitti...

Halaus täältäkin.

En kovin usein kommentoi, mutta katson säännöllisesti kuvasi ja hyvin usein olen sitä mieltä että olet tavoittanut kuvaushetkeen jonkin olennaisen palasen elämästä ja arjen pienistä asioista. Pidän erityisesti siitä miten kuvauspäivän sää näkyy kuvissasi kauniina elementtinä ja liittää ne juuri siihen hetkeen.