15.7.2020

Elämää lehdossa



Tuijotus ruohikosta





Joku kiva lude




Etsi kaksi silmäparia





Peiponpoika ihanassa  kotimetsässään


10 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Upea tuo eka tuijotus, siinä on sinisilmäinen tapaus! :)

Susanna Hietanen kirjoitti...

Ihanat kuvat, eka kuva kannattaisi kehystää tauluksi :-)

Iines kirjoitti...

Hyönteiskammoinen saattaa pelästyä tuosta tuijotuksesta. Vaan toivottavasti sininen väri vähän poistaa kammoa, jos jollakulla semmoinen on. Kiitos, Tillariina ja Susanna.

Kimmonkamera kirjoitti...

Upeita valokuvia yhä edelleenkin! Hieno, että olet jaksanut pitää blogisi hengissä. Tänne on aina kiva tulla viihtymään kuvien pariin.

Iines kirjoitti...

Hei Kimmo, kiitos kommentistasi! Kovin ovat meidän vanhimpien kuvabloggaajien rivit harvenneet, ja monia olen jäänyt kaipaamaan.

Kävin blogissasi ihailemassa hienoja Rauman-kuvia, mutta en päässyt kommentoimaan tällä tablettivehkeelläni. Vika on minun tabletissani. Kovin tuttuja maisemia kuvissa oli, sanoo lähes kesäraumalainen. Mökkimme on Rauman kupeessa, ja Rauma on tullut melkein toiseksi kotikaupungiksi.

Iines kirjoitti...

PS No nyt pääsin jättämään kommentin kuvablogiisi, Kimmo. Aina se ei onnistu tabletilla.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hämmentävän huikea kuva sudenkorennosta, kuin suomineito toisessa olomuodossa. Miten ihmeessä sait sen pysymään paikallaan? Hypnoosi, eetteri vai sekö, että sitä kiinnosti kamerasi linssi? Jostain kumman syystä olen itse erikoistunut, tahtomattani, raitapöksyihin, ehkä se on sielujen sympatiaa... Mene ja tiedä, mutta ne taipuvat malleikseni helpommin...:)

Iines kirjoitti...

Hei Pitsit sekaisin! Kuva on otettu makro-objektiivilla, ja siksi korento näkyy kohtalaisen tarkasti, vaikka hieman terävämpi otos voisi vielä olla. Olen huomannut, että niitä voi parhaiten lähestyä edestäpäin ja samalla voi tuoda kameran ihan lähelle korentoa. Ihan kuin se ei näkisi edestäpäin?

Tiitsa ( Tuula Laakso) kirjoitti...

Huisin upeita kuvia kuten aina on ollut.

Iines kirjoitti...

Kiitos, Tiitsa, kommentistasi!