17.11.2018

Marraskuu


 Kuralätäkkö Mutaatio ViimeisetHiirulainen

3 kommenttia:

Liisu kirjoitti...

Mutta Iiris! Sinun kameransilmäsi on erkautunut kokonaan uudelle alueelle ja synnyttänyt uusia, kerrassaan mainioita otoksia. Olet siirtynyt olevasta olevan ja olemattomuuden rajalle.

Osoitat töilläsi marraskuun, jota pidetään ikävänä ja tylsänä, kaikkein pahimpana kuukautena, olevan täysin toisten kuukausien arvoinen, mitä tulee tapahtumiin sen aikana.

Kuvasi ovat taas tällä kertaa suorastaan sykähdyttävän hyviä. Voisi ajatella, että ne kuvaavat tapahtumia elämän ja kuoleman välillä. Se onkin aihevalinta, jota ei ole tyhjiin kuvattu. Ja tulos: Vaikka elämä on tukahtumaisillaan, kuvien kauneus pelastaa ne elämän puolelle! Tai ehkä elämä ja kuolema ovatkin todellisuudessa yhtä kauniita. Kukapa tietää.

Liisu kirjoitti...

PS.

Nyt näkyy tapahtuneen asia, jota olen aina pelännyt. Sinä Iines ja eräs Iiris niminen ihminen, joita molempia olen pitänyt ja pidän edelleen sen mukaan mitä teette, kärki-ihmisinä mielessäni, kilpailevat keskenään (tahtomattani) ja nimenne sekaantuvat herkästi. Ja niin tapahtui nyt.

Pyydän anteeksi. Tiedän että nimen väärin kirjoittaminen on asianomaiselle tehty suuri moka.

Viime aikoina olen tehnyt muitakin mokia, vielä pahempia. Ravistelen itseäni.
Iines on tässä ja nyt. Iiris on Berliinissä opiskelemassa lääketieteellisessä yliopistossa, jatko-opintoja. Tavoitteena tiedenainen. Voisi siis sanoa: tiede ja taide iskivät yhteen.
Taide voitti. Huraa!

Iines kirjoitti...

Liisu Liisukkainen,

ei huolta. Iiris on kaunis nimi ja kelpaisi kyllä minullekin, jos itse saisin valita. Kiitos kehuista!

Usein tulee sellaisia moderneja näpsyjä, abstraktioita, varmaan monellekin meistä. Olisi kiva nähdä niitä julkaistavan!