1.6.2016

Hellepäivänä


Läkähdyksissä, 28 astettaHarmaasieppo vilvoittelee
Pikkutikka varmistaaSulkakoipikorentoNeidonkorento


7 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Kyllä nyt jo ötököitä pääsisi kuvaamaan! Harmillisesti töihin hoppu! Hyvää loppuviikkoa!

Iines kirjoitti...

Ötököitä on nyt pilvin pimein ja lisää on taivaalla, suuria pilviä, mikäli uskomme Ilta-Sanomia. Kuvaajalla on hauskaa! Saalis on varma. Itselläni on päänahka täynnä hyttysenpuremia...

Katinka kirjoitti...

Ihania kuvia. Miten oletkaan saanut ekan kuvan aikaiseksi, ihana pikkuien kärpänen =D.

Iines kirjoitti...

Katinka,ensimmäinen kuva on macro-objektiivilla (60) otettu ja käsittelyssä hieman terävöitetty. Kirkas auringonvalo ei ole luonnollisin tausta kuville, ei tässäkään.

Liisu kirjoitti...

Tykkään näistä kuvista ja myös noista elukoista (nimi kuulostaa pahalta, muutan: pikku eläimistä tai ötököistä). Meillä on täällä sisällä kesäkärpänen, joka seuraa minua, menin mihin huoneeseen tahansa. Se pörrää ympärillä, istuu välillä tämän tietsikan reunalla (joka on lämmin) tai kiusallisen usein se istahtaa mun paljaalle käsivarrelle, josta ajan sen pois. (Onkohan se rakastunut minuun, mietin, olisihan se kiva, mutta se kutittaa käsivartta kun se sen päälle istahtaa.) Siitäkin pitäisi ottaa kuva. On se niin suloisen näköinen pienine ohuine jalkoineen, ja sillähän on silmät, jotka näkevät joka puolelle, paremmat kuin minulla. Sitä pitäisi kunnioittaa enemmän kuin harmitella sen kutituksia.

Iines kirjoitti...

Minustakin kärpänen on kaunis ja ihmeellinen eläin. Juuri siksi olenkin hankkinut ns. makro-objektiivin, jotta näkisin kuvissa pienet yksityiskohdat merkittävinä. Vielä parempi makroputki on unelmissa. Muista hyöbnteisistä pidän erikoisen kauniina joita lasisiipiä. Väkisin tulee in himillistettyä joitakin olioita. Oravakin on söpö, mutta hirmuinen peto.

Iines kirjoitti...

Tuo alin on immenkorento, ei neidon, oikaisen.