20.2.2016

LuontoretkelläHalo LoimijoessaHiirulaisen laavuTuumaustaukoHuisin korkeallaTännepä ei Hallin hammas

7 kommenttia:

mattisaisa kirjoitti...

Hienoja! Tottahan Loimijoen mielenkiintoinen jää-halo kuva, niin jäinen kun olikin, lämmitti erityisesti, lapsuuteni kotijoki se on, "omasta" Pyhjäjärvestäni saa alkunsa.

Vikki kirjoitti...

Hieno halo-kuva.
Jännä miten tuo runo on syöpynyt mieliin, välittömästi tuli mieleen miten se jatkuu :)

Iines kirjoitti...

Oikeastaan huomasin tuon halon selvemmin Loimijoen vedenpinnasta kuin taivaalta, jossa se oli haaleana. Jotenkin vesi ja sulava jää lisäsi väriefektiä.

Kiitos, Matti ja Vikki!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kauniita kuvia oot saanut otettua. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Iines kirjoitti...

Aurinkokujalla, kiitos kommentista! Kävin nyt ensin pikavisiitillä blogissasi ja juutuin siihen kuvaamaasi vanhaan oveen! Minullakin on kaikenlaisia vanhoja esineitä huushollissani huushollissani, mm. vanha kanalanikkunaruudukko. Tosin joku onneton on kiinnittänyt ruutuihin - 12 - peilit. En saa peilejä irti kehikosta, sillä ne on kiinnitetty tiukoilla pienillä metallipiikeillä, joita en saa irti.

Tulen toistekin ajan kanssa, kuvaamasi kohteet ovat kiinnostavia.

Liisu kirjoitti...

Tosi hieno tuo halo-kuva!

Kun noita toisia kuvia katselee, tulee mieleen, että olet, Iines, ystävystynyt kaikkien kuvaamiesi eläinten kanssa. Niin levollisen näköisinä ne esiintyvät kuvissasi.

Iines kirjoitti...

Kiitos, Liisu! Mieluusti koetan hakea jonkin näkökulman eläinkuvaan. En esimerkiksi enää ota kuvia linnuista ruokintapaikalla, koska se ei ole eläimen luonnollinen tilanne. Parhaimmillaan eläin on omalla reviirillään, omissa puuhissaan niin että reviiriä näkyy.