17.10.2015

Talvipesän rakennuspuuhissa


Hmm.. Olisikos tämä oksa sopiva?


Eiii, tahdon tuon isomman.Niks ja naks. oksa sanoo raks.Tämän kun vielä saisi kuljetettua kuuseen.Näin se käy.Uusi kierros. Ihan tässä touhussa harmaantuu.


9 kommenttia:

Pirkkoinkeri kirjoitti...

Suloinen kuvasarja ahertajasta.

Iines kirjoitti...

Kiitos Pirkkoinkeri! Oravat ovat suloisia, vaikka ovatkin aikas petoja.

Tillariina K. kirjoitti...

Onpas touhukas kurresetti! :)

Iines kirjoitti...

Tätä vauhtia pesä valmistuu hyvissä ajoin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat kurresta ~♥~

- Maija -

Liisu kirjoitti...

Tänä aamuna minäkin seurasin oravaa, joka sitkeästi yritti saada auringonkukan siemeniä peltitörhöstä joka eilen ripustettiin omenapuun oksaan ikkunan takana (että saataisiin viime talvelta jääneet siemenet pois uusien tieltä).
Talitiaiset vierailivat siinä jo ahkerasti, mutta orava pyllähti maahan joka kerran, kun se hyppäsi puusta törpön katolle. Aina uudestaan ja uudestaan se siitä huolimatta yritti. Ihailin sen sitkeyttä.

Iines kirjoitti...

Kiitos, Maija!

Et arvaa, miten minua harmittaa, Liisu, että taloyhtiössämme ei enää voi ruokkia lintuja edes omalla aidatulla takapihallaan. Ruokinta ei ole varsinaisesti kielletty, mutta vanhemmat naiset protkottavat suureen ääneen puluista, jotka pesivät viime kesänä taloyhtiön rivitalojen katoilla, oli ainakin kaksi erillistä pesää ja pulun kakkaa löytyi terassilaudoilta. Eihän se kivaa ole, mutta ei sitä kakkaa nyt niin herveästi ole olut. Ja kivahan pulun kujerrusta on kuunnella... Minullakin on omenapuu takapihallani, ja kolme muutakin pikku puuta. Miten mukavaa lintuja olisi ruokkia kenenkään kieltämättä!

Hannah kirjoitti...

Voi toista! Nin työn touhussa:)

Mustis kirjoitti...

Kivat kuvat oravasta, nämä rosvot näyttävät aina niin viehkoilta:)