16.8.2015

Hellepäivän hehkua


9 kommenttia:

Wiltteri kirjoitti...

Yksi komeimpia korento kuvia mitä blogimaailma on silmille asti eksyttänyt, tuo toiseksi ylin. Upeaa. Tunnustan nyt tässä samalla että olen jo piiitttkkkääääään ajan käynyt tuolla toisessa blogissasi, lukijan roolissa, viihdyn siellä myös mainiosti ;)

Iines kirjoitti...

Hauska kuulla Wiltteri! Kommentoi rohkeasti, jos sanomista on. Kaikki mielipiteet käyvät, vääntääkin saa ja eri mieltäkin voi olla. Pakko ei ole toki kommentoida, mutta kiva olisi. - Korentoja on nut runsaasti!

Wiltteri kirjoitti...

Katsellaan,lukijan roolikin on viihdyttävää ;) Tuo korentokuva on sitä tasoa, että kilpailuissa sillä saattaa saada jo täytettä takan päälle, mitalin kaulaan tai lusikoita kiillotettavaksi :) On se hieno kuva ja paranee kun klikkaa sen isommaksi.

mattisaisa kirjoitti...

Miten ihmeessä joku voi ottaa näin hienoja kuvia

Iines kirjoitti...

Voi kiitos kehuista!

Nämä kuvat ehkä hämäävät tarkkuudellaan. Selitys löytyy ainakin osittain tekniikasta: tuo toinen kuva on otettu makro-objektiivilla, eli sillä joka suurentaa pienimpiä osasia näkyviin. Tykkään kuvata hyönteisiä näin, niin näkee niiden rakenteen. Samaten nuo alimmat ludekuvat on makrolla, muut pidemmällä putkella (- 300 mm). Ja kun on hyvä valo ja malttia, niin avot, siinä se on.

Vikki kirjoitti...

Mahtavat tarkat kuvat. Kaikki arvot kohdillaan :)

Iines kirjoitti...

Kiitos, Vikki, kyllä nyt kelpaa kuvia napsia, kun pörriäisiä riittää.

mikis kirjoitti...

Viherlude (Palomena prasina) ovat nuo luteet (Heteroptera)

mikis kirjoitti...

Ruskoukonkorento (Aeshna grandis) lienee tuo korento. Tai varmasti onkin.