1.5.2015

Pieni silmäpuoli


Jotain kummaa oravassa oli. 
Vasta kotona kuvia purkaessani huomasin, 
että sen oikea silmä on vaurioitunut.


Vaan eipä se menoa näyttänyt haittaavan!
hienosti hyppeli puusta puuhun.
4 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Voi sentään. Luulisi, ettei silmäpuolena oikein oravana selviä hyppien puissa. Stereonäkö ja silleen...Onneksi olen väärässä. :) Hyvää Vappua!

Iines kirjoitti...

Ilmeisesti se on tottunut puolisokeuteensa. Liikkui ketterästi, enkä tosiasn huomannut että se olisi ollut vammainen, vaikka huomasinkin jotenkin, että sen ilme näytti poikkeavalta kaukaakin.

Mukavia pyhiä sinulle, ja muillekin!

Liisu kirjoitti...

Iines, nyt kun olen ollut ensin flunssan sitten mahataudin saaliina, on ollut aikaa seurata ikkunantakaista liikehdintää.

Oravat ja linnut jokapäiväisiä vieraita. Linnuista uusia tulokkaita on ollut sepelkyyhkypariskunta, ylvään näköisiä, melko kookkaita, komeita otuksia. Harakat jahtaavat niitä, mutta ne eivät ole tietääkseenkään. Punarinnat ja kirjosiepot ovat jo kotiutuneet, nutta vielä tinttien laaja heimo ja varpusetkin käyvät lintulaudalla. Tikkakin istui yks päivä laudan reunalla ja pisteli siemeniä niin että pöllysi,
Kunhan ilmat lämpenevät, "ruokabaarit" toimivat. Kesällä hakekoot itse ruokansa, etteivät syrjäytyisi ihmisen eläteiksi.

Irja kirjoitti...

Voi pientä, toivon hartaasti että hän selviää kesän ja talvenkin. Monta siunausta näille aina mielessään lähettää kun näkee miten urheasti ne porskuttavat eteenpäin.