14.9.2014

Puukiipijä syysmetsässä


10 kommenttia:

Sulo Heinola kirjoitti...

Hienoja kuvia!
Puukiipijä on pieni ja harvinainen kohde kuvaajalle, joten Onneksi Olkoon!

Iines kirjoitti...

Malttia kyllä vaatii ja hiljaaoloa ja pysähtelemistä metsässä. Vaan sitten kun sen saa sihtiinsä, on aika helppoa, jos on sopiva objektiivi kamerassa. Kiipijä etenee ylöspäin, joten siitä vaan näppäilemään.

Tiitsa kirjoitti...

Hienot kuvat tästä mainiosta linnusta.

mattisaisa kirjoitti...

Onneksi olkoon! Mökkimetsässäni noita asuu, vilkaita kiipijöitä. Välillä niitä yritän kuvailla, aina ne ovat olleet nopeampia kuin minä.

Wiltteri kirjoitti...

Tuollaisen bongasin tänä kesänä ekaa kertaa meidän mökillä. Tein sille myös ensi kesää ajatellen kaksi pönttöä asuttavaksi, saa nähdä kelpaako kumpikaan malli.. ;)

Unknown kirjoitti...

Kauniit ja onnistuneet kuvat. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Susanna Hietanen kirjoitti...

Ihana löytö! Se myös lentelee kiusallisesti puusta toiseen, eikä sen perässä ole helppo pysyä...

Liisu kirjoitti...

Puukiipijä on vähän hassu lintu. Se todella
kiipeää puunrunkoa pitkin!

(Sinä, Iiris, ulkoilet kameran kanssa, minä ulkoilin tänään kyykkyssä omenapuiden alla ja keräsin maahanpudonneita. Veitsellä viiltelin niitä! Kelpasi vain parhaat, loput ämpäriin ja kompostiin!)

mikis kirjoitti...

Tuon minäkin olisin tiennyt että tuo on Puukiipijä kun se kiipee puuta ylös. Jos se laskeutuisi alas päin se olisi Puunlaskeutuja. - Mutta näitä elää vain Ahevenmaalla. Aika harvinaisina, sitä paitsi.

Iines kirjoitti...

Tuossa, missä puukipijöitä näkyy, on vanha hyvätty talo. Sen pihassa on kymmenkunta ikivanhaa omenapuuta - alue kuuluu kaupungille - ja nyt omenia putopilee koko ajan paukkuen maahan. Söin mahani täyteen pudokkaita samalla kun kuvailin kiipijää. Sitä ihmettelen, miksi kukaan ei kerää omenoita vaikka kaupungin kouluihin tai vanhustetaloihin.