21.3.2014

Kevään bongausta: telkkäpari sulavedessä


10 kommenttia:

Suvi Kullström kirjoitti...

Ihanat kuvat :)

Iines kirjoitti...

Kiitos, Suvi!

Vikki kirjoitti...

Tykkään kovasti ylimmästä kuvasta, mukavasti rajattu!
Täällä eivät telkät ole suostuneet kuvattaviksi!

Iines kirjoitti...

Nämä telkät eivät yksinkertaisesti kuulleet tuloani rannalle, koska oli niin karmea myrskytuuli, se oikein ulvoi. Pääsin hiipimään hyvälle etäisyydelle, ja kameran naksunta peittyi. Sain kuvata ihan rauhassa.

Katinka kirjoitti...

Oi mikä romanttinen kuva. Telkät ovat ihania!

Rip kirjoitti...

Telkkäpari ja molemmissa kuvissa samaan suuntaan menevät.

"Kahden kauppa, kolmannen korvapuusti". Jospa se sittenkin ihmissuhteissakin on näin. Parilliset ja parittomat muodostavat aika yleisesti kumpikin omat "ryhmänsä".

Iines kirjoitti...

Rip, usein varmaan noinkin.

Katinka, telkäöt ovat ihania minustakin. Telkkähän on sama lintu kuin Kalevalan sotka, jonka munasta maailma syntyi.

Liisa kirjoitti...

Suomi on iso maa. Täällä ei vielä näitä ole näkynyt. Kevät otti aika paljon takapakkia. Tänään on vielä pilkkikisat, joita on monin paikoin jouduttu perumaan.

Iines kirjoitti...

Todellakin, jäitä on vielä keskisessämmässä Suomessa, kun siellä vielä pilkitäänkin. Juuri luin lehdestä, että joku lapsi oli pelastanut aikuisen jäistä, joihin tämä pilkkijä oli vajonnut. Mietin, että miksi kummassa pitää vielä jäille lähteä. - Tuossakin joessa on kyllä vielä jäitä.

Irja kirjoitti...

Nämä telkät eivät vaikuta onneksi yksinäisiltä (vrt. viimeisen ikkuna Iineksen aiheeseen)uiskennellessaa kohti yhteistä tulevaisuutta, ainakin vielä tässä vaiheessa:)En muistanut ollenkaan että Kalevalan sotka olikin telkkä, jotenkin olen aina ajatellut sen taivaita hipovan isoksi alkulinnuksi:)