31.8.2013

Lempikukka

Gammayökkönen ja valkoinen kosmoskukka.  
Punainen ei kelpaa! 
Valokuvatorstai: Lisää lempikukkia

4 kommenttia:

S. Willberg kirjoitti...

Todella upea kuva!

Iines kirjoitti...

Gammayökkönen on jo muutaman viikon viihtynyt tuossa valkoisessa kosmoskukassa, joka on isossa ruukussa. Vieressä on punaisiakin kosmoksia, mutta niistä gammayökkönen ei pidä. Valkoinen on selvästi sen himoitsema lempikukka.

Pulmu kirjoitti...

Mahtava otos.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Huhtikuu oli selvästi lintujen kuvauskuukausi. Miten hämmentävän tarkasti sinä onnistut kuvaamaan arkoja lintuja, jotka pienestäkin rasahduksesta ovat jo poissa. Muututko sinä kuvatessasi näkymättömäksi vai mikä on salaisuutesi?

Toukokuu meni pienten hyönteisten kuvia ihastellessa. Mikä pienoismaailma ja ilman tarkkoja kuviasi, jäisivät silmiltä tavoittamattomiksi.

Kun kesä koittaa, kuvavalikoima laajenee. Kaikenlaista hassua tallustelijaa, sekin jota olit halukas pussaamaan.

Heinäkuusta jäi parhaiten mieleeni linssilude-sarja pienistä linnunpoikasista. Pökerryttävää miten onnistut taltioimaan kamerallasi noin herkkiä hetkiä.

Elokuun viimeisin kuva gammayökkösestä on todella upea, tyypistä en tosin ole kovinkaan kiinnostunut, en kuulu ihailijakaartiinsa. Oliko tuo Lada ihan oikeassa ajossa, matkalaukku ja sukset katolla, vai oliko kyseessä jokin hupitempaus? Varsin erikoinen näky kesähelteellä. Perhoset, aivan huikeaa, sinulla on jotain sellaista taikaa sormissasi, jota on mahdotonta kaikkien oppia.

Kerrassaan hieno kavalkadi kuvia, ikuistettua kevättä ja kesää, nautinnollinen matka ja nyt jään odottelemaan syksyn kuvia...:)