1.12.2012

Joulukuun ensimmäisenä


6 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Sinun joulukuun eka päivä on kaunis.

KooTee kirjoitti...

Näyttää talviselta teilläkin, enemmän näyttäisi siellä olevan kuin meillä.
Täällä on etupäässä kinoksia.

Iines kirjoitti...

Päivä on ollut talvinen ja kaunis. Eilen oli vielä musta maa, nyt on täysi talvi. Taivaan väri on heti erilainen, hennon punertava. Sitä koetin saada kuvaan.

Arto Alamaunu kirjoitti...

Hieno. Ite ei ehtiny kuvaamaan tänään, mutta hokasinpa että bloggeri antoi taas julkaista kuvia ja muuta jupinaa hyvää hyvyyttään jostain syystä.

Yksipallinen kirjoitti...

Hyvä idea käyttää perspektiiviä tuolla tavoin. Siellä häämöttää miltei pistemäinen ihmishahmo jokin aita tai muuri takanaan vai onko kyseessä meikäläisen optinen harha? Onko ‘harha’ tulossa vai menossa, pysähtynyt vai liikkeessä, odottaako hän jotain? Tämä pikantti pistemäinen yksityiskohta lumisen polun päässä tekee kuvasta minulle jonkinlaisen arvoituksen.

Iines kirjoitti...

Kuva on hautausmaalta ja tuolla horisonttina on tiheä kuusiaita. Vastaan on tulossa mies, joka kävi sytyttämässä kynttilän ehkä vaimonsa haudalle. Kuljimme kaksi kertaa vastakkain koko pitkän lumisen käytävän, ja toisella kerralla uskalsin hymyillä hänelle. Ensin arvelin, että hän huomasi kuvan ottamiseni ja olisi kiukkuinen. Toisella kerralla kun hän oli tulossa, olin kuvaavinani muka kirkkoa, sihtailin torniin turistin näköisenä. Siksi kai hymyilin, kun petkutin.