17.7.2010

Hellepäivänä kuhisee 2

8 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Kaunista hellepäivän tunnelmaa, sen oikein tuntee.

irma kirjoitti...

Nokkosperhosten uutta kaunista sukupolvea ja kultasiipiä on täälläkin runsaasti liikenteessä. Kauniit on kuvasi taas.

Elisa kirjoitti...

Kauniita perhosia, itse en pääse koskaan noin lähelle kuvaamaan..

Pehmyt piirto kirjoitti...

Tuo kultasiipi on kuvassasi ihan luonnollisen värinen, minulla tahtoo valo syödä värin. Olet taitava, se täytyy rehellisesti sanoa.
Kaikissa näissä kuvissasi on hyvät värit ja terävyyttä piisaa vaikka toisille jakaa.

Iines kirjoitti...

Kiitos Tiitsa, Irma, Elisa ja Pehmyt piirto! Kyllä näissä kuvissa teknistä sanomista on, joskin tietysti taito kehittyykin, kun kamera on kohtuullisen hyvä ja kuvaa paljon. Mm. valkoinen on puhkipalanut alimmassa kuvassa ym., mutta viis siitä, tunnelma on yhtä tärkeä, jos kuva ei nyt ihan moittteeton olisikaan.

Liisa kirjoitti...

Upeita perhoskuvia taas sinulla. Täällä on niin tuulista, että perhosia ei edes juuri näe. Tai on kai niitä tuulettomiakin paikkoja, jos pääsisi etsimään.
Hyvää sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Kultasiipi (tarkkaan ottaen loistokultasiipi) on yksi hienoimpia väriläiskiä luonnossamme. Hyvin olet Iines onnistunut perhoskedon kuvauksessa. Keisarinviittaa en ole koskaan nähnyt, taitaa olla niin kaakkoinen laji ettei tänne ole vielä eksynyt.

Iines kirjoitti...

Sakari2, en tiedä onko kaakkoinen laji, sillä minä olen lounaislännessä, lähellä Uuttakaupunkia ja Raumaa, josta nämä kaikki perhoset on bongattu. Tuon yhden päivän jälkeen en minäkään enää ole keisarinviittaa, enkä myös hormakiitäjääkään nähnyt.