27.2.2009

Jääkukkia ikkunassa

Klik!
Tein näistä kolmen vuoden takaisista kuvista kollaasin. 2006 talvella nimittäin makuuhuoneeni ikkuna jäätyi kovilla pakkasilla tällaiseksi luonnon jäämaalaukseksi ennen kuin huomasin tiivistää ruudun kunnolla ja puhdistaa ilmaraon. Aurinko on juuri noussut pakkasaamuna.

20 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Kaunis kollaasi tuosta tulikin.

Anna Amnell kirjoitti...

Hyvin kaunis. Katsoin Operalla ja oikein suurena.

Pellon pientareella kirjoitti...

Upeita ja herkkiä. Tosin olisin ehkä pitänyt vielä enemmän, jos taustalla olisi ollut yksivärinen tai rauhallisempi kuvio. Nyt on ehkä vähän "torta på torta"?

Katsoin muuten yksi päivä kuviasi vuosi taaksepäin. Tosi hienoja ovat, kuulut ehdottomasti suosikkikuvaajiini. Ja ennen kaikkea näki selvästi, että kehitys on ollut ihan huimaa!

Nimetön kirjoitti...

Kuva kun teit näistä kollaasin. Minäkin kävin jokin aika sitten näitä vanhempia kuviasi tiirailemassa. Näihin ei ajan hammas pure...

kyllimarjaana kirjoitti...

Uskomattoman kauniita !
Eikö olekin ihanaa nähdä kaikki kaunis ympärillä !

Halo Efekti kirjoitti...

Kauniita. Näiden monimuotoisuus ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä.

Soletuuli kirjoitti...

Voi, miten kauniita!

Iines kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Pellon pientareella, hyvä kun kommentoit antamalla rakentavia ehdotuksia! Arvostan sitä suuresti.

Mietin itsekin tuota ruudukon kehystä, ja kokeilin ensin mustaa ohutta viivaa, sitten vaaleaa, sitten vaaleansinistä. Lopulta päädyin kuitenkin kuvaan, mutta olen samaa mieltä, että liika-vaikutelma on ainakin hyvin lähellä, ellei sitten ihan läsnä. Kenties kehys voisi olla vielä kapeampi, jos se on tuo kuva.

Nimetön kirjoitti...

Höh. Piti tuossa aikaisemmin kirjoittamani "kiva kun...

CP Su kirjoitti...

Wow ... just look at the snow flakes.

Good capture !

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiva Iines, että kommentit tuntuvat rakentavilta. Mietin vielä, että ehkä tuo tausta tavallaan hajottaa kokonaisuutta, tekee siitä levottoman, kuin liikkeessä olevan, ja vie huomion (katseen) pääasiasta, itse kuvista. Mutta huono se ei siis missään nimessä ole. Olen vain tällainen viilaaja ja pohdiskelija... :).

Hanna kirjoitti...

U P E A !

Mitäs sitä muuta sanomaan ;)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Liisa kirjoitti...

Kävin täällä jo aamulla ihailemassa tätä, mutta ei päästänyt kommentoimaan. Eihän tätä voi kuin ihastella. Samoin edellisen postauksen herkkiä luonnon detaljeja.

Nimetön kirjoitti...

Tämä on upea kollaasi!

Armi kirjoitti...

Ihania jääkukkia ja taustan maisema on talviaamua parhaimmillaan.

Tämmöisenä kännykkänäppäilijänä ihailen aina valtavasti teidän osaajien lähiotoksia. Pikkukameralla ei vain (tai ainakaan minä en) saa tarpeeksi lähelle pureutuvia kuvia.

Edellisen postauksesi talventörröttäjät ovat myös upeita. Sinulla on lisäksi kuvien tulkintaan kannustavia otsikoita.

Iines kirjoitti...

Armi, on varmaan niin, että pikkukameralla ei aina saa lähikuvia, vaan pitäisi olla järjestelmäkamera ja kunnon objektiivit, tai ainakin hyvä pikkukamera. Itselläni on esimerkiksi edelleen taskukamerana Canon Powershot A640, ja se on todella hyvä.

Sua Chua Pin, thank you! :)


Pellon pientareella, siis todella, itse ainakin kaipaan kritiikkiä kovasti, ja alkuun sitä täällä olikin. On tietenkin kiva sekin, että ihan vaan moikataan ja ylipäänsä huomataan jonkun kuva. Kuvablogeja on paljon, ja niitä kun läpi käy ja kirjoittelee kommentteja, menee aikaa.

Kiitos kaikille kommenteista!

Wiltteri kirjoitti...

Huomentapäivää, kaunis kollaasi totta tosiaan, mitä kritiikkiin tulee niin ehkä olet jo niin taitava ettei kuvat anna aihetta kritiikkiin! Mene ja tiedä, kuva on kuitenkin tietynlainen katsojan silmissä. Ja jos se miellyttää niin siitä tulee jokunen rivi kirjoitettua! Mukavaa sunnuntaita!

-wiltteri-

Pellon pientareella kirjoitti...

Armille: kännykällä ei tosiaan pääse lähelle, ainakaan mun kännykkä ei osaa ottaa tarkkoja kuvia edes noin 40-60 cm päästä. Minulla on pieni, kevyt digipokkari, jossa on myös manuaalisäätöjä, laajakulma ja 1 cm makro. Sillä on tosi kiva näppäillä lähikuvia eli pieniäkin taskuun mahtuvia kameroita löytyy makrolla. Jos oikeasti innostuu kuvaamisesta, vaihtaisin ehkä kännykästä kameraan. Minua nimittäin usein turhauttaa, kun on näpännyt kuvan kännyllä ja koneella sitten huomaa sen olevan epätarkka, väärin valottunut tms.

Odotan niin kovasti, että tilaamani kameran laturi tulee, niin pääsen taas kuvaamaan oikealla kameralla...

ajatar kirjoitti...

Hieno kollaasi, jääkukkia ikkunassa hyvä nimikin!
Koskaan ei ole kahta samanlaista jääkukkaa;)

Mari kirjoitti...

Totisesti talvea parhaillaan! Tulee hyvä mieli tätä kollaasia katsellessa!