17.11.2008

Lauhahiipijä

Ennen julkaisemattomia kesäkuvia on runsaasti varastossa, ja olen käsitellyt osan vasta nyt. Panenpa niitä näytille, kun kaamoksessa ei ole nyt hyviä kohteita. Tässä kaksi saman sarjan 2.8.2008 napattua kuvaa lauhahiipijästä, kun en osannnut päättää, kumpi olisi parempi.

PS Lisäsin blogirullaan uuden tulokkaan Irman kuvia, jonka kaikki kuvat katselin läpi hengästyneen ihastuneesti. Harvoin näkee noin hyvätasoisia luontokuvia!

9 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Kiitos vinkistä, Irma on myös KooTeen kuvablogilla, sain vinkin Marilta joka oli saanut sen täältä ;)

Totta... oivallisia luontokuvia, myös tekniikka hyvin hallinnassa.

ajatar kirjoitti...

Kesäisiä perhosia on mukava katsella, piristävät kummasti tähän vuodenaikaan!
Lauhahiipijä on aika pieni perhonen, pienempi kuin piippopaksupää.

Halo Efekti kirjoitti...

Kyllä ne vaan on kauniita nuo kesäkuvat. Näin talven keskellä niitä vielä arvostaa enempi. Herkästi olet kuvannut kauniin olennon.

Iines kirjoitti...

Kesällä voi aina kuvata, kohteita on. Nyt odotan innolla täksi päiväksi luvattua lumisadetta. Jospa saisi ensimmäiset lumikuvat.

Wiltteri kirjoitti...

Mikkelissä taivas tiputtelee vettä,onnea lumen odotukselle! :)

-wiltteri-

ps. Upeat perhoskuvat!

Nimetön kirjoitti...

Näissä on tunnistettava tyyli ja kiva heleys, omat kesäkuvani ovat yleensä aika tummia.

Oletko ajatellut painattaa näistä vaikkapa kuvakirjaa? Suomessakin on joitakin paikkoja joissa valokuvakirjan voi teettää, samoin Flickrn kautta se on mahdollista Flickrn yhteistyökumppanien avulla. Luulisi, että sinulla on sopiva sarja koossa jo tähän mennessä.

Iines kirjoitti...

Kuvakirjan painattaminen on hyvä idea, se kiinnostaa kyllä. Perfektionistina vain aavistelen, että se vaatii suunnattoman työn, kun alkaa viimeistellä kuviaan eikä sitten kelpuuta kuin muutaman. Mutta kiitos ideasta, panen korvan taa! :)

Nimetön kirjoitti...

Hei Iines! Minulle tuottaa suuria vaikeuksia erottaa toisistaan piippopaksupää ja lauhahiipijä. Joten yleensä merkkaan perhosen sitten paksupääksi...

Hienoja "luonnekuvia" näistä luonnon pikkuihmeistä sinulla.

Iines kirjoitti...

Irma, samoin minulle, ja kuulemma muillekin. Tästä oli juttua kerran kuvablogissani, kun joku sitä valitteli, sillä nuo perhoset ovat niin samannäköisiä. Mikähän on muuten se piirre, joka ne erottaisi?
(En nyt viitsi kaivaa pientä perhoskirjaani esille..)