12.6.2008

Vaanimassa


8 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Mikä näissä kuvissa on oikein vikana, kun kukaan ei enää juurikaan kommentoi näitä?

Taidan lopettaa koko blogin.

Jack Honest kirjoitti...

Älä prkule! Tämäkin kuva on sellainen, että viipyen katselee. Juuri muutama viikko sitten pistin kameran taskuuni ja sitten hokasin liikettä pusikossa. Sieltä nousi tosi ilmeikäs kissa pieni jyrsijä suussaan ja hävisi sitten tielleinsä. En tiedä olisinko saanut sen ilmeenn ja saaliin kuvaan, mutta harmitti vietävästi se, että kamera oli taskussa.

Juhana Harju kirjoitti...

Esimerkiksi nuo "Nyt kukassa" -kuvat olivat tosi kauniita ja hienoja. Olin vaikuttunut.

Kissa kiitoksella elää. :-)

Petteri kirjoitti...

Mitähän se vaanii? Pikkulintuja vai hiiriä :) Hienoja kuvia!

Elisa kirjoitti...

Tämä on todella hieno, kissamainen kuva. :)

Iines kirjoitti...

Aluksi kun perustin tämän blogin, oli paljonkin keskustelua ja siis palautetta siitä, mikä kuvassa oli hyvää, mikä taas kaipasi parantamista. Jotain tällaista edelleen kaipaan, vaikka aika hyvin oma silmä on jo kehittynyt huomaamaan viat itsekin, ei tosin aina, vaan sitä voi olla sokea omille virheilleen.

Omalla kohdallani kehiteltävää on varmaan eniten kameran tekniikoissa, jotka olisi hyvä saada haltuun. Mm. syväterävyyden suppeus on kompastuskiveni, sillä se on melekin aina pienempi kuin haluan, eli haluan kauttaaltaan terävämpiä kuvia mitä tulee. Oli aukko mikä tahansa, vain tietty kohta kuvassa on terävä, muut sumeita!

KooTee kirjoitti...

Et tule saamaan makrokuvista "jokapaikka terävänä" kuvia jollet hanki laajakulma makroa. Kuvan polttoväli sen tekee.
Kuten olen aiemminkin sanonut, koita löytää joku vanha valokuvaopas jostain.
Niissä selitetään hyvinasia.

Vai ei ei ole tullut opastusta =D
Niin ja tulee minulta nykyääan kiitostakin=DD

Iines kirjoitti...

Kootee, tulee toki opastusta, sinulta useinkin, mistä olen aina yhtä iloinen, vaikka antaisit vähän risuakin, niin kuin kuuluukin. Yleensä sinulla on aina myös ruusu toisessa kädessäsi. Juuri tällaista kaipaankin.

Olen vain niin niin hassu, että kaipaan palautetta jokaisesta kuvastani ja vieläpä nopeasti, vaikka tiedän, että se on mahdoton toive. Jokaisella kun on omat kiireensä ja omat bloginsa.