15.6.2009

Myrskypäivän pysähtyneet pisarat




ivän

17 kommenttia:

  1. Kyllä sateessa on hyvätkin puolensa. Lumoavia kuvia!

    VastaaPoista
  2. Sinäpä osaat ottaa ilon irti sateesta. Kauniit pisarakuvat.

    VastaaPoista
  3. Herkkää, niin herkkää... ja tuoreen raikasta :)

    VastaaPoista
  4. Ylimmäinen on ihanan herkkä.

    VastaaPoista
  5. Herkkiä ja kuulaita tosiaan. Mun suosikki on keskimmäinen, aivan superihana.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista!

    Halo Efektille tiedoksi, jos huomaa tämän: koetin taas kommentoida kauniita villiviinikuviasi, mutta ei ottanut kommenttiani, eli tämä mokkulayhteys on tuohon kommenttilaatikon muotoon liian hidas. Sama koskee siis kaikkia muitakin bloggerilaisia, joilla on tuo samanlainen kommentointitavan muoto kuin Halolla, ainakin SuviAnniina.

    VastaaPoista
  7. Lisään tuohon yllä olevaan listaan vielä Hannan, jonka blogiin en pääse kommentoimaan!

    VastaaPoista
  8. Jaa-a, tästä on muutkin valittaneet. En oikeastaan pysty siihen vaikuttamaan koska kommentoinnin pitäisi olla kaikille sallittu (eli spämmifiltteritkin on tilapäisesti kokonaan pois päältä), mutta käyn vielä katsomassa "säädöt". Lepis ja Tuima valittivat samaa pääblogini puolella, mutta sitten mysteerisesti pääsivät sillä kertaa kuitenkin molemmat läpi.

    VastaaPoista
  9. todella herkkiä, hauraita, pysähdyttäviä hiljaisuuteen..

    VastaaPoista
  10. Halo, ei toki tarvitsekaan mitään muuttaa, kunhan tässä vaan kummastelen, miten tuon kommenttijutun muoto voi vaikuttaa eri tavoin. Kommenttisysteemi on ilmeisesti sidoksissa blogipohjaan?

    PS Ihan yleisesti - miksi pitää olla ne sanavarmistukset ja tilivalinnat - ne eivät ole kommenttiystävällistä laatua ja ne hidastavat ja vievät aikaa. Minulla ei ole koskaan ollut, enkä ole havainnut mitään spammihyökkäystä tms. Mikä kumma siis niiden hyöty on?

    VastaaPoista
  11. Hanne, jotain tuommoista mielessäni liikkuikin, kun noita sommittelin.

    VastaaPoista
  12. oi, kauniita tippakuvia! En ole perehtynyt kommenttiasetuksiin, mutta käsittääkseni ne on minulla ihan pelkistetyssä muodossa ilman mitään tekstintunnistuksia...hö..kaikki kommentit olisi aina tervetulleita:-)

    VastaaPoista
  13. No voi harmi SuviAnniina, kävin nimittäin taas koettamassa, koska sinulla on siellä naisen kuva, josta pidän erityisesti: pidän tavasta, jolla piirrät viivaa ja käytät värejä - värimaailma on tuossa naisessa mielestäni nappiin.

    Siis se latasi kommenttiani kauan, ja sitten lataus päättyi ja mitään ei tapahtunut.

    Sanavahvistusta siinä ei tosiaan ollut, vain se tilinvalinta, ja se on se, mikä on yhteistä niillä blogeilla, jotka eivät nyt sitten ota mokkulayhteyden hidasta kommenttia.

    VastaaPoista
  14. Ei voi kuin huokailla näiden kuviesi kanssa taas. Upeita! Minä olen yrittänyt kuvailla kaste- ja sdepisaroita vaikka kuinka mutta niistä ei tule mitään ja vain minä tiedän mitä niissä on olevinaan. :)

    VastaaPoista
  15. AIvan upeita pisaroita olet saanut kuviisi vangittua :)

    Nämä on niitä sadepäivän juhlahetkiä ;)

    Mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista